megint kisérleteztem:) csináltam pohárkrémet, az alja tejbegríz, de tejszínnel és darált mákkal, a teteje meggykrém , ezt megcsinálom majd a gyerekeknek is, nagyon finom lett :) a meggykrém már kész volt, a tejszines -mákos tejbegríz 10 perc volt
szóhoz se jutok,a mai nap után.adtam el otp-t 8438 és 8488-on ma.a 8488-as tétel visszavételével beálltam 8300-ra,hát én csodálkoztam a legjobban,amikor záróban megkaptam 8284-en.Ezt az összevisszaságot,ami ma történt a tözsdéken?Nem tudják eldönteni mi legyen?Szeptember van,az egy ilyen hónap.Majd október jobb lesz.
nem hiszem el most nézem, a dow a délutáni plusz 230 helyett jelenleg minusz 237 már értem az otp visszaomlást lehet, hogy kispapíroznom kellene, az haladósabb, mint ez a farhát otp
Nem tudom, csak leírtam amit a bróker mondott, de más a % a volt Randisoknál talán, más a 10 millió Ft feletti havi kereskedésnél és más ha 10 alatt és nem is mindig kereskedik valaki.
érdekes... eleve kellene köztük lenni 390-nek is, mert ugye az a min. díjad szeptembertől. pont arra lettem volna kíváncsi, hogyha daytrade-ben mindkét láb min díjas, akkor a másodikból ad-e kedvezményt az Erste vagy nem ad, és felszámolja a 2 x 390-et. de nem lettem okosabb :(
megvan, nem bővítettem, mert nincs most szabad pénzem a BÉT-en. - figyu, be tudnád írni tételsen, a mai DMKER napizásaidra melyikre mennyi jutalékot fizettél?
senior, itt vagy ? mit szólsz az otp-hez? megvan még neked a 8800-as vételed és nem vettél alá? állandóan pofára esek ma meg voltam győződve, hogy átviszi a 8500-at, nem is adtam a 8300-as vételein
leves