biztos, hogy korán adtam a tegnapi vételt:) OTP Vétel 50 db 9 288 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9169980, idő: 2022.08.10 14:47:48) OTP Eladás 50 db 9 532 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9172687, idő: 2022.08.11 09:00:09)
szerintem voltam már covidos, ugyanazt érzem, most már az étvágytalanság jelentkezett, a szagokat még érzem, az ízeket is, de nincs kedvem enni , sok szőlőt ettem ma, az jólesett, bekevertem gyümölcsjoghurtba kezdek rondán köhögni
senior, itt ne hagyj:) nem illik egy beteg nőt magára hagyni:) dorgálj:) írod, hogy az otp-mol -lal is meggyűlik a bajom , ma épp nem gyűlt baj, de kellene a hűtésed:)
rendben, jó lenne ha lenne valaki, aki aktívan használja ezt a netbrókert, rettegek, hogy nem fogom tudni kezelni, ez a netboon annyira könnyű, az okos telefon használatra tegnap kezdett tanítani a nagyunokám, hát, amit a kölyök összevigyorgott rajtam, azt inkább nem mesélem el :)
Mivel nem vagyok még Erstés, ezért nem használom, majd miután átmigráltak minden adatot, Te is használni fogod, ha maradsz az Ersténél, mert automatikusan az este netrbókere fog bejönni a netboon.randomcapital.hu linkre :)
köszi, megtaláltam, csak 6 napja nem nyitottam meg a mail-em, feltorlódtak a levelek tévesen szirénáztam de megkérdezem, te használod ezt a netbróker felületet?
Ezt nem, csak a tájékoztatót, hogy az Erste Online számlacsomag díjjegyzéke lesz irányadó. e-mailt aug. 8-án küldték ki, ha Gmailes vagy, akkor nézd meg a promóciók, meg frissítések füleket is, mert oda kerülhetett, ha ott sincs, akkor a Spam mappát.
leves