nem tettem be, csillogott a szemem, hogy 2840-ről van mol-om most nem csillog a szemem de az otp szabadulás most fontosabb számomra rontják a mol-t, szerintem rontják az otp-t is, de nem tudom, hol adjam el a 8022-es vételeim aminek örülök, hogy otp-ben a 7960-as vételeket el tudtam adni 8168-on és 8184-en mára két számla rezsiharc megvolt
mol eladást nem tettél be?ismersz,én azt 2900 felett mindig eladásra ítélem :DD Legalábbis ebben az évben folyamatosan bejött. Azt hittem ma péntek van,olyan alacsony forgalom volt.
leesett ma az otp 8100 alá, egy adagot eladtam, a 7960-as vételt, biztos, ami biztos csak épp nagyon kevés:) OTP Eladás 30 db 8 168 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9129412, idő: 2022.07.25 11:34:42)
olvastam pénteken egy-két bazaltarcút, akik 8100-on eladták az otp-t, gondolva, hogy majd lejjebb visszaveszik nem tudom, mi lesz holnap mol és richterben de ha azok felfelé mennek, az otp is felfelé fog menni a 8142-es zárótól szerintem
nincsennek illuzióim otival szemben, évek mig kimászik az aki 11-12 vagy fölötte vett, és nem tud alá venni, sajnos így állunk. szerintem... Ha tévedek vállalom :D
jól köszönöm:) élvezgetjük igen Nem semmi amit az oti csinál, kezdem úgy látni fordulat van és most a mol lesz az etalon? Nagyon le van nyomva, hónapok.-.. és csak esik az oti. Ami látható egyre tompul az esés..még ha lesz is fel, nem sok jóval kecsegtet innen nézve ...mikor lesz ez megint 10 meg 11 felett...könnyen lehet hogy ott lesz az a 6500 de még akár 6k alatt is..(?) főleg ha havin majd még kicsit kioldalazgat aztán le...ezek évek(?). Pluszba majd megint teritékre teszik a covid történetet...nem sok jó chartját nézve, és itt nem csak az utóbbi pár hónapos pirosra gondolok. Pont néztem a MOL-t, csak maradni kellett volna annál a papirnál osztiból milyen szépen visszajött. (is) Kitartást mindenkinek, kemény idők.
leves