épp tegnap, amikor a 147.8-on tudtam adni, megfordult a fejemben, hogy másfél forintra vagyok a végleges kiszabadulásból és mi lenne, ha hoznék vezéráldozatot, azaz kis minuszt, mert nagyon ijesztő volt a 125-ig nagy esés, de akkor meg arra gondoltam, csak 4K van, és mi van, ha holnap 152 lesz ááááá, utólag nem érdemes magyarázni
Mar latszott a kereskedesen,hogy elkezdtek adni szoval valakik hamarabb tudtak.Persze ezt a hirt a bennfentesek mar regota tudtak nem veletlenul volt a rally.
na visszatérve arra, hogy jól adtam-e amikor veszek, és megindul felfelé, és sorban pattogtatok ki, mert nem várok csodára és főleg nem tudom, meddig viszik fel ráadásul ma jól tettem, hogy amit tudtam, adtam, mert jött a második bezuhanás is így vettem megint és adtam megint de 136 fölött már nem volt lehetőség adni
mondjuk feel be is kérdezett a zuhanás előtt, hogy eladtam-e az est-et, és épp akartam benézni a topikba, miért a kérdés, de akkor már írtátok is a NAV-ügyet
egy húron pendülünk:) én is kb. így ragadtam be est-be, 136, 138, 139, 140 és ja, nap eleji 143as 2K-t nem adtam, és van még 4K beszorulás az egekből, 146-149 -ről:) de : ma nagyon sok set-et tudtam adni, 3 millióval több szabad pénz lett a számlámon
nem véletlenül olvastam el a világirodalom remekműveit, mit nekem az ilyen könyvek:) de azért ma lefáradtam, alig tudtam ellépni a géptől, és épp ebédeltem, amikor először bezuhant az est:)
leves