az miért bánt téged, ha mások magasabb kockázat vállalása miatt magasabb hozamot érhetnek el? Ha mindenki így gondolkodna ahogy te,akkor csak a 4 bluechipnek lenne létjogosultsága a béten!
Én csak egy részvényes vagyok, aki kíváncsi volt, hogy miért nem haladnak a dolgok. Ezért mentünk be megnézni a könyvet. Amit láttunk az nov 20-i állapot volt. Be nem ültettünk senkit sem, - nem is tehettünk, hiszen én pl tőzsdezárás után érkeztem haza Bp-ről, szombaton nem volt kereskedés, tehát a véleményünk alapján senki sem tudott venni szombaton, sem és vasárnap sem. Ma pedig törént, ami történt. Az üzleti tervet pedig ne rajtam kérd számon, mert én csak egy kisbefektető vagyok egy hazárdőr papírban, annak minden kockázatával! Ha tutit fundamentálisan stabil céget szerettem volna venni, akkor molt vettem volna.
ne vásárolj fundátlan valótlan cég papírjából. olyan nyrt-be vásárolj bele, amit látsz az utcán. minél előbb ad el az estet. fórum alapján sose kereskedj!
az h összevissza hadováltok meg beültettek embereket és nem sül le a "pofátokról" a bőr. egy 0,78 filléres vagy se cég, meg h ez lesz az lesz, konkrétumok kellenének, üzleti terv hasonlók.
várjuk a print screent róla. neked semmit nem hiszek, hiszünk. még nem rég vajna halála előtt esküdöztetek h ti mindent tudtok a másik két jó madárral.
Neked a "kamu" szó jelentéséről nem sok fogalmad lehet. Én holnap tényleg vásárolni fogok, ha néhány reszkető miatt 130 alatt lesz az árfolyam! :) Nagy örömmel elrakom a részvényeket.
"A Park Teniszklub Zrt. az Est Media Nyrt.-ben meglévő 19,74 százalékos részvénycsomagjára változatlanul hosszú távú befektetésként tekint" Ez az egy bizonyos. Jó hosszú lesz.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége