https://invst.ly/13c58e Röviden: jól néz ki. A közel féléves emelkedő csatornából év végén felfelé lépett ki. Az azóta kiépített 3 szög "lobogóból" is felfelé tudott kilépni, mely bíztató jövőt sejtet. Én nem nagyon értek hozzá, de valószínű, hogy a 760 körüli ár benne lehet. Sajnos erről én már lemaradtam és ilyen szinten (régebben sem) tudtam beszállni. Mindenképpen tartani kell akinek van aztán majd meglátjuk mi lesz.
Nincs Deltám még,de nem hasonlítanám össze a Nutex-Nord párossal.!Szerintem a Delta be fog indulni hamarosan.Az Opus ugyanezt csinálta 100-130 között tavaly tavasszal!
Igen bedobtam törölközőt deltánál .90 százalékát eladtam és milyen jól is jártam így másban. Igen, gyakorlatilag mindenki bedobta törölközőt. Ott már senki ,csak a spekik próbálhatják felhúzni, viszont olyan falba ütköznek 40 körül hogy elmegy a kedvük az egész papírtól nekik is, mint már láthattuk számtalanszor. Itt egyedül csak a cég tudná felhúzni érdemben és nagy forgalommal ha meg akarnák mutatni milyen tökösek 👍 Viszont azok szarnak rá, inkább elbulizzák, hajókázzák a lóvét. Magasról szarnak a részvényesek érdekeire!!! Szerintem nord vagy nutex előzni fogja nemsokára deltát 😃 Na az lesz még csak csuda dolog 😃
Kisbüfik topikja