ugye-ugye.... már ott is utálták, hogy rábeszélt mindenkit a rv. vásárlásra.... re: károgók...
aztán (nehogy - a károgók szempontjából) itt is igaza legyen.. :))
Re: Econet topik
Kézcsókom! Semmi nem indokolja a véleményem megváltoztatását ECONET ügyben. Erős vétel, ücsörgés. Tisztelettel, BUXER.
Téma: Econet topik
buxer - (2006. június 29. - 06:52)
Econet topik
kedves Judith! ha valaki ismeri buxer-t a régi időkből (6-8 évvel ezelőtti), akkor tudhatja hogy nem szokott baromságokat írni! ő volt az aki pl 100 körüli fotexnél
stacstac (2006. június 29. - 06:43)
Re: WC papír ez , nem más , a vaker csak kábítás !
buxer! Egy ideje figyelem a hozzászólásaidat. A te helyedben most már nagyon szégyelném magam, hogy ennyi embert próbáltál és próbálsz rábeszélni Econet vásárlásra. Ez
Judith_ (2006. június 29. - 05:09)
Bocsi, ha mogorva voltam, de mivel tudom, hogy rendszeresen olvasod a fórumot, ezért azt gondoltam Te is olvastasad azt amikor néhány napja éppen ezt a témát tárgyaltuk ki itt a fórumon...
Én sohasem mondtam, hogy a csere mekkora biznisz...
Fogalmam sincs, hogy mekkor biznisz...
csak tudod nem értem akkor hónapokig ti sem tudtátok?...így lehet fikázni de én csak azért fogok bele venni h pénzt keresek engem nem a funda meg a többi hülyeség érdekel...bocsánat sly ha megsértetelek velle:)nem állt szándékomba:)
kösz a bókot:)...
olvasom a fórumot de legalább 2hónapig azt olvastam h csere lesz mekkora biznisz..látom most már nem biznisz.sajnos a törvényekel nem vagyok tisztában...így fikázhatsz ilyen területen...
de te mindig ilyen mogorva vagy?
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?