Egyszer se tippeltem KEG árat,max hétfőn,kedden, hogy a 300 és 600 erős ellenállás, ennyi.
Annyit tanácsoltam az elmúlt 1-2 hónapban, KEG-et venni és tartani, majd figyelni-figyelni és kiszállni.
Aki ügyes volt ma vagy tegnap eladott.
Aki annyira idióta, hogy más tippei alapján ad-vesz, nincs saját gondolata, arra mit mondjak?
KEG topikban fejtegettem eme eszmefuttatásom 2-3 hónapja, keresd vissza, ha gondolod.
Aki ügyes volt, az simán tudott duplázni. Ennyi. Ha Te 270-en vásároltál be tegnap és ma is vártad a 330-as max limitet, majd ma beszakadt 216-ig, akkor ki a hibás, Én?
Hibáztathatsz, de tudod ki hibáztat mást tőzsdei spekulációban? Az idióta spekuláns, az idióta.....
Nem ő a barom, ha veszít, nem ,nem, hanem MÁS!
LoL!!!!!!!!!!
Jókor vettem és jókor adtam el, ennyi.
Mások is vettek jókor és jókor adták el, ennyi.
Mások rosszkor vettek és rosszkor adták el.
Ha az elmúlt egy hétben bármikor is vettél és ma nyitó körül kiszálltál, nyertél, ennyi.
Köszi mégegyszer a figyelmet és további Sok Sikert!
Gratula még egyszer azoknak, kik nem keveset kerestek KEG-el. Kik kimaradtak, meg továbbra is irogassanak a gondolkodás helyett!
Üdv!!
De már ritkulnak a kötések.Nagyon sajnálom,aki beragadt.Én is majdnem megtartottam,de volt 1 rossz érzésem,hogy az eladói könyv tele van-aholmi már nem látjuk...
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?