Neked mit jelent a fordulat. A székről lefordulni? Mert lassan már csak arról lehet! Vagy tudsz valami biztatót is mondani?
Törölt felhasználó2010. 07. 30. 09:46
ilyenkor hol van a felügyelet? ezzel mind a kisbefektetőket verik át!!! Ezt minden kicsit is hozzáértő látja, de gondolom már a TEBÉSZ sem nagyon végzi a dolgát.
Örülnék ha végre ez az oldal is úgy müködne, mint a csoport másik oldala (index.hu) és végre kiállnának ők is olyan dolgokért, amiben lehet, hogy nem látnak pénzügyi előnyt, de az átlagpolgár érdekeit védik.
Ez az! tegnap én is ezt akartam mondani. gyakorlatilag a semmivel fujják fel a keget, ami az apportokat jelenti. Egy üres, veszteséges cég, amin a bennfentesek megint milliárokat húztak (amit a kicsiktől vettek el).
Látható,h mennyire díjjazza a piac a bejelentést. félelmében mindenki el akar adni
megnéztem a cégjegyzékben a Visonka nevű céget. hát nem akarok elkeseríteni senkit, de a jegyzett tőkéje 230millió, takarmánnyal-mezőgazdasággal foglalkozik az alföldön. egyszer már átalakult tavaly,m vaj volt a füle mögött. eszközállománya szinte alig van.
Mindezek ellenére a cégben fennálló részesedését a Phylaxia 1milliárdért adja át, maga a Visonkai nevű cég pedig1 milliárdért apportál vmit. Összesen 2mrd
a cég jegyzett tőkéje pedig 230 millió. Szerintetek? :)
eddig kételkedtem a 96ft-os árban,de most mára phyl szintje közelebb áll a szívemhez,azaz54 ft
tudom, azért kérdem mert nem stimmeltek a számok.. én 5 millió körüli darabra emlékszem, most ez a 6 milla feletti az új nekem, azért kavarodtam meg... nos akkor nincs egyelőre újabb 6 milla, hanem még "régi"?!
Erre mondják, hogy egy újszülöttnek minden vicc új.:-))
Ez a tőkeemelés már júl.06-án megjelent a BÉT-en, azóta lehet tudni, azóta beszélünk itt erről..., most csak a könyvvizsgálói jelentés miatt került el újra.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?