Nem tudom mennyire
vagyok eltévedve, de néztem az értékpapír számlám adatait,
ahol látom a KEG részvényeimet változatlan darabszámban a
kimutatásban. Kérdeztem a brókerektől, hogy van ez. Még nincs
konkrét válasz. Van olyan, akinek
már törölve van a számlájáról?
Most jól beszóltál mi? Az ilyen magukat okosnak tartó figurák miatt szívtak a részvényes társaid. Ha nyerni akarsz a lottó, vagy a totó a te tereped. Zsíros füled mellé tűzött cerkádat megnyalod, és kitöltöd a tuti nyerő kombinációt. A tótok hamutartója is lehetsz, és köszönd meg, hogy lehúztak mama kedvence. És most irány a konyha, anyukád megfőzte a vacsorák! Jó étvágyat!!! Icipicikisbüffencs mama tőzsdedderminátora.
Összefogás!? Minden tiszteletem azoké, akik a topicban gyűjtötték a
partnereket a kgy-ken való közös fellépésre. Ennek ellenére sem
vettem rész ezeken, mert más a véleményem.
Egyrészt ragaszkodom a tőzsdei szabadságomhoz. Nem vállalok
közös fogadalmakat. Bármikor önálló döntésem alapján akarom
akár el is bukni a pénzem. :)
Ezen felül szvsz a tőzsde nálam a kereskedésről szól. Az
árfolyam mozgásain kívánok nyerészkedni. Ha jól spekulálok,
akkor nyerek. Ha rosszul mint jelen esetben, akkor vesztek.
De ha rosszul gondolkodtam, akkor nem kezdek el kgy-n összefogni
a kicsikkel és megpróbálni átvenni a cég irányítását. Ez
szvsz nem tőzsdei tevékenység.
Szegénykém!
1-én reggel 10-kor
nagyon fontos volt odamaszatolni egyet a pórul jártaknak. :) Ennyire rosszul
sikerült a Szilvesztered? Vagy az egész életed?
Vagy csak az volt a fontos, hogy közhírré tedd mennyi eszed
van!? :)
BUÉK neked!!! Legyen végre sikeres éved, aztán meglátod a
bejegyzéseid is megváltoznak.
Tisztelt Részvényes!Ezúton tájékoztatom Önt, hogy Ön részvényesként a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. f.a. (székhely: 2545 Dunaalmás, 0704/35, cégjegyzékszám: 11 10 001604, adószám: 11927095-2-11) adós társaságban résztulajdonosnak minősül, nem pedig hitelezőnek, így a hitelezői igényt vagy kárigényt sem tud a felszámoló felé bejelenteni.Tájékoztatásul közlöm, hogy az adós társaság által forgalmazott részvényeket összesítő részvénykönyvek kikérése folyamatban van, ami tartalmazza valamennyi részvényes adatait, ill. hogy milyen és mennyi részvénnyel rendelkeznek az adós társaságban, így nem szükséges felénk bejelentést tenniük a részvényeikkel kapcsolatban.A Cstv. 61. § (1) bekezdése alapján „az adós felszámolása esetén a hitelezők követeléseinek teljesítése után fennmaradó vagyonnak a zárómérlegben szereplő jegyzett tőke vagyonjeggyel arányos részét a vagyonjegyek tulajdonosai között kell felosztani.”A fenti jogszabályi hivatkozásnak megfelelően Önök részvényesként a felszámolás befejezésekor számíthatnak megtérülésre, amennyiben valamennyi hitelezői igény megtérülését követően marad fenn vagyoni fedezet.Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét. Ezt a választ kaptam a felszámoló cégtől az e-mailemre, melyben elküldtem a kimutatást a részvényeimről.
A mocskos maffiacsávók jól megloptak mindenkit. Tegyétek közzé azoknak a korrupt sz@rrakásoknak, gazember ügyvédeknek, segítő férgeknek a nevét, akik tevékenyen segítettek a tót tolvajoknak a rablásban! Kokózik a rohadék, hogy rohadna le a gombás f@rka!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?