A vasárnapi miniszterelnöki évértékelõ legfontosabb része a kormány új demográfiai programja volt. Ebben további komoly támogatásokat jelentett be Orbán Viktor a családoknak. A demográfiai akcióterv elemei: Bevezetik a fiatal
"Az offshorról meg már ezerszer leírtam, hogy azt kellene büntetni aki kitalálta, nem azt aki kihasználja!" . Vagy azt aki üzletel velük. Ugye neked is egyértelmű, hogy aki őket bízza meg az támogatja az adócsalást?
“A bevándorlási kötvényeseket én hagynám, ők gazdag emberek, akiknek különböző okokból megért egy nagyobb összeget egy EU-s ország állampolgárának lenni.” . Pl. bűnözők, akiknek kurvára jól jöttek EU-s papírok. Ne lépj át ezen ilyen álnaivan és nagyvonalúan.
32% ahogy mar lentebb is belinkeltek...nem szeretnek modszertani kerdesekbe belemenni..a median ertekbol megelni mast jelent Bp-en es mas egy tanyan..tudom hogy par okos szerint meg lehet elni havi 47000 ftbol is, de a valosagban nem. Persze lehet pontatlanul fogalmaztam: melyszegenysegben es "periferian" elok /siman szegenyek szama 3.2 millo....mehet is propaganda M1re.
Mivel a 10milió hitelnek indul (ennek ingatlan jelzálogositás legalább 2,5x mértékben +250ezres nettó fizetés kettejüknél igazoltan pl az otp-él a feltétel így )nem sokan fognak kapni...
Ez igen jó felvetés. Az tenném még hozzá, hogy mi a búbánat az, hogy "az anya", meg hogy "a nő". Basszus, apja nincs a gyerekeknek? Értem, hogy rendszerint :-) a nő szüli meg, de normális helyen az apa is komoly terheket visel. Mondjuk, mire elfogadják, lehet, hogy ezen finomítanak egy keveset, de az első megfogalmazás nem szerencsés. Kissé igavonó barom illetve szülőgép benyomást keltenek.
"Európában szegénynek számítanak a medián jövedelmek 60%-ánál kevesebből élők.
Ez forintosítva Magyarországon 46 000 forint havi jövedelmet jelent."" . Ezt ugye viccnek szántad? . "A legalacsonyabb medián érték Zala, Békés, Szabolcs-Szatmár-Bereg
(160 ezer forint), valamint Nógrád és
Somogy megyében (150 ezer) jött ki." .https://www.fizetesek.hu/elemzesek/mennyit-keresunk-akkor-valojaban/50114
Itt van Orbán Viktor hét pontja
Ugrás a cikkhez