A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Nemsokára a víz lesz az kezdeti olaj árában, ( 20-30 $ - hordónként - 160 liter ) ha hiszed ha nem, biztos az amcsik is tévednek mi. :D Az ivóvíz nagy érték lesz. 8 kútja van a cégnek több milliárd liter ivóvízről beszélünk :D
jövővize menti meg a világot😔 hazai készlet hány százaléka is van ott? 1? vicc
Törölt felhasználó2021. 05. 31. 14:31
.CSAK ISMÉTLÉSKÉN HA VALAKI MÉG NEM LÁTTA VOLNA :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Tőzsdére kerül az ivóvíz, ami aszályt, migrációt, háborúkat vetít előre
nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.09. 19:01
Képünk illusztráció
Fotó:
Shutterstock
Világszerte vízbankok alakulnak, apadnak a nagy
folyók.Ezen a héten az ivóvíz csatlakozni fog a kőolajhoz, a rézhez, a
szójához és egyéb nyersanyagokhoz az amerikai árutőzsdéken, ami
félreérthetetlen jelzés arra vonatkozóan, hogy ivóvíz-szűkösségi
problémák küszöbére érünk – írja a Privátbankár.hu.
Világszerte vízbankok alakulnak, és a lap felidézi, hogy idén
szeptemberben az Egyesült Államokban már bejelentették a víz első
határidős ügyleteit, a hatalmas ország nyugati partján pusztító
tűzvészek, az aszály miatt. A határidős ügyletek lényege, hogy a nagy
vízfogyasztók, például a mandulatermelők és az elektromos közművek
számára fedezetként szolgáljanak a vízár-ingadozásokkal szemben,
emellett a szűkösség mérése szempontjából is fontosak. Az
ENSZ alig két hete figyelmeztetett arra, hogy az ivóvízhiány már
napjainkban 3 milliárd embert érint, s az elmúlt két évtizedben az egy
főre jutó elérhető ivóvíz mennyisége ötödével zuhant.
hmm... A rövid, a csúcstól induló hullám is célba talált! Egyre szarabb a helyzet..., fent elmaradt 1,6 pöttyöt a céltól (96,6), itt most 1,7 pötty van az egyéves hullám célárától! Kezd érdekes lenni..., talán a magenta trendvonal segít!!!..?? Nagy csomóponthoz érkeztünk, ráadásul egyre melegebb van és olvad a fagyi😴😃 https://invst.ly/urg3j
Beveszik a csalit. Erre a reményre és kétségbeesésre írok egy példát. Chartoztam a 40 HUF célárat 3 WC papírban, mind bejött, a 40-es aljról fordulásnál kérdeztek, írtam, hogy a 80 HUF-ra felpattanás valszeg visszateszt lesz, ott rengetegen adni fogják, az aljon vevők, meg az értelmesebb veszteség realizálók is, felhívtak telcsin, erről beszéltem, erre előhozakodott azzal, hogy neki 80 HUF-on OTC-s vételt ígért az egyik nagytulaj, kapásból, gondolkodás nélkül mondtam, hogy azt akarja megakadályozni, hogy ne tedd be eladásra a nem kis db.számú pakkodat, amit te nem adsz ott, majd adja ő, az még semmi, hogy nem hallgatott rám, még kétségbeesett, hogy meg ne tudja a hitegető, hogy mi beszéltünk. Ez a tipikus Stockholm szindróma esete, persze a "vevő" is eladói oldalon azóta, a balekot meg letíltottam. Most már 1 tolvajpapíros sincs az ismerettségi körömben, meg nem is lesz.
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez