Mai napra egy daytrade kirázós csapkodásra számítok, vagy egyszerűen csak felrántják a pitsába azt majd pisloghatnak a reggeli 300-on eladó kicsik és spekák.
Egybként tényleg jó hír a Mátrai eladása. Reménykedtem ,hogy ma az árfolyamban lecsapódik. Eddig bejött. De messze van még a zárás. Ki tudja hol landol?
azért szerintem a lelked mélyén Te is tudod, hogy ér ez többet részvényenként 300 magyar forintnál, egy kicsit szerintem azért felfele várod😊. Egyébként dettó, de amit észre kell venni, hogy volt 2018 óta egy tartós esés, ennek még semmilyen középtávú korrekciója nem történt meg. Halkan megjegyzem, hogy esélyt látok egy 400 feletti idei záróra, de csak hallkan mondom, mert a fórumozók többsége már pomperj hívő lett és 250 re várja. Tegnap sok hajbókolója el is adta a pakkját, várva a lehulló részvényeket 280-on. Na ez ma nem történt meg.
Tegnap őszintén megmondom magyon felbasztam magam. Azt gondoltam ma 300 alatt leszünk, de az esti hir szerintem pozitív volt. Ott gondoltam meg magam. Opust nem akartam elengedni, sajnos már nehezen megy, a masik fele meg, hogy valóban hiszek benne. Bukóban vettem vissza de ezt most elengedtem. Valahogy nyugodtabb vagyok, ha van. Továbbra is nagy potenciált érzek benne. De a 2xx árfolyamot jó lenne elfelejteni végre. De kétségem sincs, hogy a nap végére bukoban leszek ismét :d.
Tegnap esti felvetésem: "Srácok. Tudom holnapra mindenki lefele várja... De mivan ha most mindenkit átbasznak és megindul emelkedésnek. " Hát átbasztak megint mindenki 😁 MAGIC
Globalis SzOpus Nyrt.