Ne is mondd el, mert: 1) Úgysem hisszük el, van hogy van egy ennyire ... ember a világon. 2) Nem is érdekel minket, hogy van egy ennyire ... ember a világon. ;)
Persze nem is lehet!! Hisz itt van funda, mondjuk látszik az árfolyamon mennyit ér. Ott még nincs funda mégis közel fél millió hasznot realizáltam a héten csak a játszós pakkal. Az alap pakkot nem is merem mondani, talán el sem hinnéd !!
Persze én se két hétre fektettem be oda ,bő két éve vettem estet, azóta is megvan alap pakkom. Viszont játszós pakkal próbálom hullámokat elkapni több kevesebb sikerrel. Én nagy híve voltam opinak, 2016 óta szépen is kerestem vele viszont sajnos látni kell jó ideje leáldozott neki!! Honnan fog fordulni valamikor, senki nem tudja lehet innen de lehet 200 alól ,ezt nem szabad megvárni. persze megértem aki 700 -800 körülvette hogy nem adja el de 20- 30% bukó még kezelhető és nem szabad hagyni hogy növekedjen!!!
Eddig sajna opusnál is így van. Ezek a dilettánsok -4 milliárdot hozták a gyjelben, jó dolog ez az ÉCS. Nekem is mind megvan, viszem a sírba magammal, nem adom ennyiért. Ha mind bukom, akkor sem.
Globalis SzOpus Nyrt.