jo kérdés nem tudom külföldön milyen forgalmakat csinálnak .. de ugy hallottam elég jelentéktelen forgalmakat produkálnak kint... itthon van nagy forgalom..
Sziasztok!
Annyira éreztem h lesz egy ilyen húzása valakintek (20e db), csak nem mertem beírni a fórumba, nehogy túlzott gene-máninak véljék egyesek. Ha tippelnem kéne most azok vettek, akiknek a 2800 sok volt a jegyzésen.
ne álmodozz mikik!
mikor a nagytulaj nyomott bele 3,3 milliárdot 2800 ft on? viccelsz? na mindegy..
gondoltam hogy nem hagyják az árfolyamot letörni mert nem érdekük.. mikor ennyi pénzt már belenyomtak a cégbe..
ja és mondtam.. 20000 db vevö volt 2400 ft on.. ha csak 9 ezret kaptak belöle akkor annyit.. majd vesznek még majd máskor :-)))
ha lett volna 20 ezer db eladó akkor kikapták volna mind a 20 ezret!!! :-))))
Micsoda nap ;-) Hála az égnek, pesszimista jóslatom eddig nem vált be... Meg tudja valaki mondani, hogy a záró vétel azért 'csak' 9k lett, mert nem volt több eladó, vagy azért, mert nem akartak többet venni?? Amúgy hades-szel egyetértek. Most fontos lenne, ha Rényi úr mondana valamit a hitelről. Az eredeti terv szerint 40% volt a magyar+spanyol gyárra. Most úgy néz ki, hogy 70-80%-nak néz ki. Ideje lenne a megzuhant bizalmat valamivel karban tartani.
Plusz tudnék javasolni egy Phyli típusú tőkeemelést 500 Ft-on. Ha korrektül csinálják, senki sem veszt rajta (előre kihirdetik, hogy adott időben birtokolt rv mennyiség alapján lehet jegyezni)... így a Fund is jegyezhetne 500 Ft-on (bizonyára nem bánná), és bár az árfolyam csökkenne, azok, akik jegyeznének 500 Ft-on, nem buknának semmit.
szomjas vagyok, várom a söreimet... (azt hittem balgaként, hogy kedves vesztes fogadópartnerem rögvest, de legalábbis elsőként nekem ír.)
feleznék vele.
:-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...