valami halvány, gyenge kapcsolatom van a cégnél (részvényem nincs), pont arra jártam így utánakérdeztem kicsit, és ők komolyan gondolják a gyárépítősdit, spanyol és szingapúri helyszín is meg van már, tényleg akarnak gyártani, ennyit sikerült megtudnom - tudom nem sok, de több infót nem tudtam kiszedni belőlük
Látom nem sokan tudnak nyugodtan ülni a fenekükön. Ha ez az egy-két nap ennyire megvisel titeket hogyan ülitek ki amíg nyereséges lesz a cég? Szerintem adjátok el még most.
Meglátásom szerint a siralmas negyedéves jelentés után Rényi úr és kollégái úgy döntöttek, hogy költséghatékonyság érdekében saját maguk tesznek lépéseket.
Mindenki kint van Spanyolirszágban és ássák a gyár alapjait.
Így sokat megspórolnak és a 3.negyedévi eredmény mérséklődik.
:-)
Gudakest kitiltották, de irt iwire:
Most próbáltam telefonálni a Genesishez, mindenki szabadságon van a héten, Gábor meg valahol kint van.
Így írtam egy mailt Rényinek, hogy mikor lesz valami hír?
Szerintem ha nem beugratás az egész, akkor az, hogy most éppen nyaralnak, annak a jele, hogy már rég megvan a jegyzés. Különben itthon gürcölnének, hogy büfiket szerezzenek. Bár a mai világban ezt meg lehet tenni a Bahamákon is...
Csodálkozotk hogy nem veszik?
Mire vegyék?
Nincsa miért ennyit is kiad valaki érte.
Csak spekiznek a kicsik, de jelentősen senki nem vesz.
Vélaményem szerint a jegyzés sem lesz jó hír.
Meg lesz (vagy nem) a jegyzés éppen és indulhat minden beruházás, feltéve, ha nem kamu az egész.
Sajnos eléggé megingott a bizalom a Genesis vezetőségével szemben.
Semmi hír róluk, semmi biztatót nem hallani.
Tényleg, szerintetek a BAhamákról figyelnek?
Vagy folyik valami háttér munka?
Gondolok itt befektetők keresésére, stb......
Szerintetek mi az esélye egy újabb 2800 Ft-ot árfolyamnaK???
Nem csoda... Amíg nincs hír, lefelé oda lövik be az árfolyamot, ahova akarják... Már a múlt héten sem volt vételi erő, azóta meg csak még kevesebb lett...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...