Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Tehát ha jól értem, mindn felfele mutat (nem ma), és a mai egy kötelező korrekció.
Ideális beszálló a továbbiakra.
Pánik nincs, forgalom pici.
Akinek meg van, az max konstatálja, hogy hát akkor még ül benne egy hetet...
Én sem nagyon elemezgetném technikailag a papírt, de ha nagyon kell valami kapaszkodót keresni arra, hogy tovább fog menni felfelé (a funda híren túl):
Az 1600-tól 2765-ig tartó emelkedés 50%-os korrekciója 2200-nál van, ezt ma megcsinálta. Ebből a FIBO-ból a 138,2%-os szint 3200-nél, a 161,8%-os 3480-nál van.
Más időtávot nézve, a 4400-as csúcstól az 1600-ig tartó esés 50%-os korrekciója 3000-nél van.
Szerintem sem meghatározó.
Valószínűleg napi mélyponton fog zárni.
Nekem legalábbis úgy tűnik a mozgásából.
Az tényleg fura, hogy a cég még nem nyilatkozott a pályázattal kapcsolatban. Lehet hogy ők is érdekeltek, hogy visszateszteljük a kiindulópontot?
Nézzétek.
Amennyiben nagybefektető jön, az pánikot fog csinálni, mielőtt vesz.
Vagy az árfolyammal pánikoltat, vagy az idő múlásával.
Ez egy esetben nem lenne így, ha nem lenne ideje bohóckodni, mondjuk egy felvásárlás előtt, vagy újabb piacbefolyásoló hír napvilágra kerülése miatt.
Magic nem tudom mit látsz benne, de ez nagyon csúnyán néz ki. Még komoly mínuszos elmozdulás jöhet szvsz. A napi egyértelmű csökkenés irányába mutat. A piaccal nem érdemes vitatkozni.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace