Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Synergon vételt talán 450-nél írtad be.(Lehet,hogy felette)A Free pedig 1800-on volt(talán alatta)
Ma én vettem a Freet és vettem 1800-on is.
Eddig nem jobb.Régebben is írtam,hogy 300-on kellett volna Sinyt venned,vagy alatta.Olcsó papírokat kell keresni a véleményem szerint.OTP-ben benne vagyok bőven.Nagy pakkal régóta.
Most a Richtert is csipegettem.
Hidd el,hogy itt a nagyok tudják mire játszanak.+hHíreket nem szivárogtatnak ki,mert ha majd emelkedik a papír ők még pakkot akarnak venni.(még én is)Aki venni akar annak az a jó,ha a papír olcsó.
Na, akkor itt a 2013. Ugy rémlik nagyon-nagyon régröl, hogy rice szerint ebben az évben már biztosan emelkedés jön. Na, akkor gyerünk, de ne kelljen dec. végéig várni még :)))
???
Ez a mai 1 sima átkötés is lehet.
Mi ebben a mutyi?Azért jelentettek,mert átrendezték a papírokat,de az én számításom szerint (nem biztos,hogy jó)kimaradt 94edb.Ez egyébként pont 5%-ék és ha 1-el kevesebbet vett valaki (1 eddig nem tulajdonos),akkor már nem kell jelentenie.
Különben a Synergon is átkötött:
Egyébként a Syni összes 9 304 733db részvényéből 1822150db!!! a saját részvénye.(Ez szinte 20%!!!)Ettől az állománytól akar szabadulni és majd ezzel fizet.A vevők pedig akár majd a piacra is önthetik.
Megjegyzem,ha a Free 20%-ot venne,akkor az eddig vett 97700 mellé,még vehetne 278300!!!db-ot:)
A maival együtt már 113000 db részvény holléte ismeretlen.
Ha ez egykézbe megy akkor már jelenteni kellene. Itt megint mutyi megy. Itt a kisbefektető csak rosszul járhat.
Hát ha szerinted az fejlődés,hogy a cégcsoport legjobban növekvő és nyereséget termelő cégét (Infinity)eladta a Synergon.
Ez hasonló mintha a Free eladná a Humansoftot és venne több számunkra ismeretlen céget.Persze sikerülhet nekik és én ezért szurkolok is,de lássuk be ez így kockázatos beszálló lenne ezen az árfolyamon.6 hónapja kellett volna venni,mikor még 300 alatt volt a papír!Azóta nem sok minden történt.Van nagy aki ki akar szállni a papírból már régóta.Cégnek pedig határidőn van 1 csomó papíra.Kicsikkel akarják felhajtani az árfolyamot!Ez nehezen fog menni.(Csak figyelmeztetlek,mikor az E-STAR csúcs közelében volt akkor is írtad,hogy azt kell venni.)
1 tegnapi érdekes cikk:link
Szerintem pedig a Freet kell.Itt a cég a nyereségéből még bőven tudna venni.Határidőn pedig nincs is neki.Móriczék a Kaptárral a válságban még 2350-ért vettek 400milláért.Nem tudom elképzelni,hogy ez alatt lenne itt pl. 1 rv. kibocsátás.A cég javul már lassan 2-3 éve.Azt pedig már megint lehet tudni,hogy az 1Q szép lesz.200milla feletti nyerőt várok az évre.
Kinél landolt a 94000db részvény?A kapott lóvé vajon mire kell?Lehet jön majd 1 újabb nagy tulaj,vagy megint a cégnek játszották át olcsón?
Na talán elérkezett az idő és valami mocorgás lesz.Ebből látni,hogy itt a nagyok összehangoltan járnak el. link
Ez alapján a nagyoknál van hivatalosan 50% feletti papír.(Mennyi lehet még a haveroknál?)A cégnél is van 97700db.
Most pedig valaki 94000db-ot vett meg.Ki vagy kik vehették ezt meg?Lehet a cég???
A Humansoft főnökök most már érdekelve vannak a nyereségben.
Megtörtént a beigért üzletrész átadás a Humansoftnál.link
Remélem majd lesz valamimozgolódás.Bárnekem jólenne ha lejönne 1600-ra,mert még 500db-ot bevállalnék,de ott mártényleg megállok.Hányan vettek Fotit,Estet meg
E-start és most szinte mindenüket elvesztették.Sajnos nincsenek spekik a papírban.Szinte kereskedés sincs.De azért b izzunk a jövőbe.sokan írták itt,hogy nagy megrendelés nem lesz 1 ideig.Hát azért ez már nagy.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace