Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Sajnos a cég lesz..ja a kisbüfiket, mert tudja, hogy nekeik most biztosítva van egy időre a jólét.
Kisbüfiből meg van annyi mint a tenger, jönnek, mennek, ők az utolsók a sorban akikkel foglalkozni fognak...(sajnos).
Közgyüliig még egy hónap...addig sok minden eldőlhet. Az én beker áram 1944, és nem tudtam eladni 2550-en, mert...
Így már benne kell ülnöm nekem is legalább okt. 9-ig. De nem bánom inkább ebben ülök mint ORCO-ban, az most nagyon meleg!!!!
Esetleg az is egy forgatókönyv, hogy leveri az árat a nagy játékos, és mikor már nem áll senki alá, hipp-hopp eladja a részesedését egyben a cégnek. A cég alacsony áron megszerzi a tulajrészt, aki eladta egyben megszabadul tőle, (a cég pedig kárpótolja valami egyéb formában.) (így nem kell adóznia a tőzsdei nyereségből származó bevétel után annyit, mintha magasabb áron adná. a különbözetet pedig a cég valahogy átjátsza neki. ) Kicsit zavaros tudom, de egy alternatíva... (szerintem itt minden eldől a közgyüliig.
Ennél nagyobb speki papír talán csak a panny :-)
Oda teszik az árat ahová akarják. Én 1950-től újra veszem orrvérzésig aztán a következő rallyban +15% már mehet ii.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace