Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Én az előzményeket néztem és azért írtam, hogy 2100-2300ig voltak a nagyobb kötések, előtte hosszú ideig halott volt a papír, talán még tavalyról és január elejéről volt valakinek, aki kiszállt most (?)
Ebből gondoltam, hogy 2100 alá nem nagyon megy, mert nem sokat gyűjtöttek 2000 alatt...
ahogy szakadt reggel úgy fel is nyomhatják a nap végére, én erre számítok. se nem a 2000 se a 3000 nem befolyásol, egy normális zárót szeretnék. mondjuk 2300 felett.
És,ha 1600-ig megy akkor mi van?
Ott megáll vagy mit csinál?:)
Megyünk még fel,parázók dobják,jövő héten meg csak néznek...
...3000-es freesoftot remélem...:)
Nem bánnám 2150-től vettem egy adagot.
Most a leöntésben valaki rám dobta.
Ha elérjük a 3000-et az szép haszon lenne...:)
Még benn vagyok lentebb is.
Mert lenyomhatják...
Bár szvsz 2000 alá talán nem megy...
Igen, most már egyértelmű, hogy kgy-ig nem kommentálják.
Onnan fog elkezdeni szépen emelkedni, miután megvannak az tervek, ütemtervek, saját részvény vásárlásról döntés születik stb. Sőt ha elnyernek még egyéb munkát is!
no én Mucika felhívtam a céget, a gazdasági vezetőt kaptam. semmi közleményt nem akarnak kiadni, ő eleve nem is mondhat ugye semmit - szóval semmi konkrétum a közgyűlésig. ez van. próbáltam mézesmázoskodni, de sajna semmi infó :-)
Bocs, de nem értem minek...
Csak azt látom mindenütt, hogy lebeszél!
Az nem tartalom, hanem megbízás alapján végzett munka vagy simán kakukkos agyműködés, hogy a madaraknál maradjak.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace