na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Ez az... én döntök. De ha a topon lennék, akkor már elvágtam volna. Amint rájöttél, hogy elrontottad, zárni a pozit, rövidre zárni a bukót.
Viszont szerintem megvan m15 ön a völgy és m30 on is, tehát elvileg a nehezén túl vagyunk. Völgy után pedig csúcs jön. És a 203 bőven alatta van az m15 előző csúcsának, ami 213 volt.
Persze lefordulhat 90 ről is, nem tudhatom...
Várok és utálom magam :))
Sziasztok!
Csak egy kis gondolat, amit mar a klasszikusok megfogalmaztak:)) link
"In Italy, for thirty years under the Borgias, they had warfare, terror, murder, bloodshed — they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci and the Renaissance. In Switzerland, they had brotherly love, they had five hundred years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock."
(Orson Welles and Joseph Cotten star as Harry Lime and Holly Martins in Carlo Reeds "The Third Man", screenplay by Graham Greene, score by Anton Karas.)
Dehogy töröld... longot akarok, jó helyen van az ott. :)
Dehogy vagyok. Csak darázok, mert nem a tervem szerint megy. És mert nem szeretem ha elrontom és mert néha becsúszik a margin 900 ra és én ezer margin függő vagyok. És holnap összevissza leszek, vagyis ezt ma mindenképpen zárnom kellene.
Szóval, azt hiszem csak hisztizek :))
Vicces vicces... azt merd megpróbálni!
ráülök a kezedre!
:)
Fúúúú de utálom most magam. Legalább annyi eszem lett volna, hogy lezárom.
Másfél hét alatt összeszedtem amit ebben a hónapban akartam és rányitok egy ilyet???
Nem vagyok ép.
minden nagyszerű
nincs hideg
kaja jó
emberek kedvesek
csináljunk egy másik honfoglalást?
amit itt össze harácsolunk ott kint meg mindent megveszünk belőle :)
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba