na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Vannak még jó híreid? Öröm veled beszélgetni...
Ebből az egészből maradjunk annál, hogy 1.46XX célár jön ki a h4 es háromszögedből. :) Mindamellett egyetértek, sajnos tényleg tele van egy rakás ellenállással odáig. :(
Kösz, megtisztelsz :)
Én négy órás charton nem látom túl magasnak a célárat ( lehet mégis ki kell ugranom majd), 44 alatt van egy leszorító ráadásul, ami éjjel is visszapattintotta. Ráadásul a tegnapi háromszögemnél (h1) nem vettem észre egy nagyobbat (h4) melynek ez a leszorító a felső szára ( ezt is elnéztem). Viszont az jó hír, hogy a 3szög felfelé célára 46 felett lenne. :)
Viszont addig tele van ellenállásokkal...
Lakatlan sziget kínzás lenne, távol álljon tőlem, hogy ilyet tegyek veled. Sellők közé? Nehogy már nekik legyen jó... inkább önző módon élvezném tovább a társaságod, ha nem bánod. :)
Ha maradsz, átadom az irányítást. (ez nagy bizalom részemről, ilyet nem sokan kapnak:)) )
Menjünk!
Azon gondolkodtam, hogy amikor zárom a longokat, mindjárt nyomok is ellenirányú pozit majd. Mivel a longok zárása már margin felszabadító hadművelet lesz, 2-3 db short benyitással semmi extra nem történik. Finom 500 pipes móka... úúúhhhh de tetszene :)
aha! Könnyű volt, vitorla leeresztve, visszasodort az áramlat :)
De ha akarsz kidobhatsz a sellők közé v. egy lakatlan szigeten. Csak először induljunk el!
Dax fibo 50-ig esett, most a 61,8-ba ütögeti a fejét.
eurchf nem túl bizalomgerjesztő - nagy gondok lesznek kis hazámban :(
Tud részkizárni nyerőben, és vesztőben is. Van benne követőstop pip-re, és százalékra is. ATR alapján számított változó követőt is tud. Pivot-ra számított TP-t is lehet beállítani, de ehhez meg kell adni az időzónát. Kísérletezz vele, mert szerintem a nagy része felesleges, de azért vannak benne hasznos dolgok is.
Az expert magától nem köt semmit, csak az általad megnyitott pozikat menedzseli, a beállítások alapján. Minden chartra külön rá kell húznod, ahol használni szeretnéd.
Most ha elindítod az MT4-et, nyisd meg a "navigátor" ablakban az "Expert Advisors" fület, és ott kell, hogy legyen a Cave Manager. Csak rá kell húznod arra a chartra, ahol használni szeretnéd. Persze elötte egy halom beállítást meg kell csinálni. A legegyszerűbb, ha az elején mindent kikapcsolsz (fals), és egyesével próbálod ki demószámlán a beállításokat.
Már az elején elakadtam :(
Letöltöttem a CaveManager.zip et.
Szerettem volna kicsomagolni, de azt mondja a gépem, hogy nincs hozzárendelve program.
Átmásoltam a thv könyvtárba, de ezzel sem lettem bentebb.
Ötlet?
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba