na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Nem buliztam.
Megkértem Boczyt, hogy legyen olyan jó és vigyen el bevásárolni egy hiperbe, mert én se jogsival se kocsival nem rendelkezem és amikor meglátogat, elintézem a nagy bevásárlásaimat. Utána pedig elmentünk az édesanyám lakására virágokat locsolni meg postaládát üríteni. :)
Szerintem gyerünk.
Jó éjszakát, szép álmokat.
(Itt most következni kellene egy linknek, de ebben nanskrin és molnta az ügyes, de az egyik fürdik, a másik meg bulizik.)
:)))
Törölt felhasználó2011. 08. 05. 23:10
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 08. 05. 23:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 08. 05. 22:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Okíts..okíts..
Nem veszem kioktatásnak.
Modjuk éppen úton voltam, de a Stop lélektanilag nem megy, mert mindíg rossz helyen van.
De tudom hogy kell..
(Én éppen a tizedét kötöm a tiédnek, úgyhogy bírja még)
Törölt felhasználó2011. 08. 05. 22:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
ügyesek vagytok menni fog ez, talán jobban mint nekem :)
megyek zuhanyzóba, még beszélgessetek!
visszanézek (fenyegetés)
Törölt felhasználó2011. 08. 05. 22:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 08. 05. 22:47
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 08. 05. 22:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mert szent meggyőződésem volt hogy megyünk le.
Csak a nagyszájúak beszéltek. Pont ilyenkor :)
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba