na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
"De ki tudja mi lesz holnap, és félek... Ha lefordul...az nekem nagyon sokba kerülne."
Döntsd el, mennyit vagy hajlandó fizetni ezért az információért, hogy a piac mást akar, mint te. Ha megvan az összeg, akkor már nincs mitől félned (a "nincs az a pénz" rossz válasz).
A tőzsde önmagában spekulatív.:)
Nem nyitottam rá még, de longot sem nyitok, viszont ágaskodnak az indik rendesen. Kivárom a shortot...ezt akartam mondani.
ugy nez ki 6400 alatt nem talalsz shortbeszallot....ez csak nem akar megfordulni....ha beindul tud menni 300 pontot is felfele......annyira nagy csoda fog szuletni holnap h mire bemondjak addigra mar regesreg bearazza a piac.....
Nem vetettem el.
Még mindig tartom 1,4-1,41 et.
De ki tudja mi lesz holnap, és félek.
Tudom, hogy én döntök.
Ha lefordul...az nekem nagyon sokba kerülne.
Ha minden jól megy és felmenne 1,4-1,41 ig, akkor is be kell húznom a tőke 20% át kb.
Ha most zárom kb 25% de biztosan le van zárva.
Mégis hogy csináljam felsőtest mozgással a felnézek az ölemben lévő könyvről a jegyzetfüzetemre, majd onnan a monitorra, majd vissza a könyvre mozgást?
Vagy te nem erre gondoltál?
Azon gondolkodom, lehet ideje lenne elkezdeni behúzni a longokat.
Reggel nyitottam egy longot, most haza futottam egy kávéra és gondoltam megnézem hogy áll...hmmm... túl élte, és jól állt, úgyhogy nagyon gyorsan rácsaptam az ajtót.
:)))
Tuuudooom, hogy hagyni kellett volna futni, de ez most akkor is jól esett :))
Kaptam egy megerősített szakvéleményt, mely szerint önmagukhoz képest remekül vannak a nyakcsigolyáim de kerülnöm kell a túlzott nyaki mozgást... háááát ha az orvos azt mondja... mi mást tehetnék....:)))
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba