na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Ők nem érdekelnek, de ami sok az sok, hogy mindig arra hárítani aki becsületesen dolgozik.
Minden felülvizsgálat, korengedméyes nyugdíj elsikkadt szépen. Csak bevételnövelés van, nem kiadáscsökkentés...
élvezem qrvára... mit ne mondjak... hetessen, havin látszik a szitu otp-ban is maci.
Ennek megfeleő a taktika... rv. tartás, kis dt srv. short, forexen skalp...
pedig mennyivel egyszerűbb lenne eladni az országot, felvenni a hiteleket, azt akkor dicsérhetnéd őket hogy szárnyal az otp-d.
Sajnos sok hibát elkövetnek, de ezt az országot kihúzni a sz@rból érdeksérelem nélkül lehetetlen
de a politika topic az nem itt van, keresd azt, ahol pénznyelőék előfordulnak :(
Mondjuk azért "pofámat befoghatnám", mert 3 nap alatt a tőkére vetítve 4%-ot kerestem.
(de még nem mindig nem alakult ki, hogy mi a kedvencem... dax elég gázos, eurusd is néha rendesen fecsapja az idegeimet.. eurchf-ről meg lemaradtam, mert pont nem néztem időben)
csak a gond az, hogy aközönség nem élvezi a szinészi játékot Ð
Nagyon át szeretnék már kapcsolni egy másik adóra, vagy egy másik előadást nézni... mondjuk németeknél, vagy usában.
Tisztára olyan, mintha egy filmet nézne az ember, annyira jó a szereposztás, jó a dramaturgia, már most várom, mi lesz a történet vége meg hogy mi lesz a főhőssel.
De ezek ügyvédek, nem közgazdasági szakon végeztek!!!, aki meg ott, az se 100-as, úgyhogy ezeknek hiába mondod.
Ezek rosszabbak, mint bármelyik előző garnitúra, már kibújt a szög a zsákból.
Jól mondta az erstés muksi, hogy skizofén gazdaságpolitika amit művelnek, mert most azt kell csinálniuk, amit 8 éven át elleneztek.
Na, ez a képmutatás...
Mondjuk az MDF se volt piskóta, azokat is elő lehetne állítani, mert azok meg eladták az első nagy lelkesedésben az országot a karvalytőkének, bagóért.
De annyit mondok, hogy 2014-bn ha nem nyerik meg a választást, akkor xar ügy lesz nekik, mert én minimum, hogy be fogom perelni őket a manyup., de más okok miatt is.
Mert pl. amit most ők csinálnak, hát az sem eu. norma, hanem gyomorforgató...
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba