na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
"... it appears that the euro, in relation to the US dollar, will be going down for the next three to six months. It may reach down into the 1.3 area and eventually will go back all the way to 1.6 or maybe 1.7, but it shouldn’t go any higher than that. Once that final advance completes, that should be the end of the bull market in the euro. ..."
"...We first have to let the decline take place, which will last three to six months and maybe even longer. Then the final rally could be very powerful. It would appear to be coming out of a contracting triangle, which typically produces fast market action..."
"... From there, the bear market could probably last a decade or more, based on a very large terminal formation that would not only produce a violent collapse in the price of the euro eventually, but would indicate that we’re at the end of a major long-term uptrend..."
bevallom nem zavar, de sztem az nem H&S, hanem egy konszolidációs range, melyben a támasz alá raktak egy tüskét.A konszolidációból pedig legtöbbször a trendirány folytatódik.....Persze a kivételek erősíthetik a szabályt:)
De itt egy kis történelem a DJI korszakból. Szintén log charton.link
Itt egy 60 éves havi felbontású chart, de feltehettem volna hetesben is. Ilyen időtávon és magasságokban mindig loc chartot használj. természetesen nem meggyőzni akarlak, de gondolom nem ilyen időtávban kereskedsz :))) link
Törölt felhasználó2011. 10. 25. 11:23
masszívan erős maradt az EURO!
Azt hittem, hogy visszaütik, de mégsem!
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba