na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Tudom,h a második nekirugaszkodásod a fx-nek..
Az akarat megvan, atapasztalap meg majd rádragad:)
Ha rám hallgatsz M15 alá nem mész, hacsak nem akarsz sokat melózni, sztresszeli.
nekem ilyen gondjaim nincsenek mindent manual csinálok. Majdnem nulla indikátor, nulla robot :)
gratula :)
Majd belejössz:)
Csak brutál erős R/S szinteknél tanácsos tp-vel zárni,de csak ott, ahol ellentétes pozit is bevállalnál, (2. érintési szint esetén)
A tend ellenállás/támasz törés után pedig növeld a pozit pull-back esetén, vagy simán a korrekciós (counter)trend törése után.
gyerekek... most jöttem haza, és két poziból, amit futni hagytam, egyiket a tp zárta, a másikat hagytam tp nélkül, csak sl, az brutál nyerő most.
Eddig 3:2, de nyerő összesen :)
Van ebben a hagyd futni a nyereséget, és vágd el a veszteséget dologban valami... :)
Két ügyvezető igazgató beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
A völgy esetén is a low értéket kell meghatáronzi és az adott tf alapján elhelyezni a sl-t. Soha sem a tüskére, vagy a völgybe/gyertyába tenni, mert sokan odateszik, vagy csak pár pippel alá és ez dominóhatást, tüskét eredményezhet, arról nem is beszélve, hogy a broki is kiszedi, hogy majd nyiss új pozit. Neki a spread a profitja. Sokan panaszkodnak, hogy már megint kiütötte őket a stop a pozijukból. Legtöbbször e miatt. Inkább kisebb pozit és nagyobb sl-t kell alkalmazni.
"kötést megelőző érték",....az mi a szösz?
A vizszintes/ferde supportokat tessék szíves figyelni, az alá jóval a sl, mert a tüskék már H1-en is láthatók sok esetben 30-50 pip. link
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba