na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
A piac épp most mondja, hogy mit csináljunk a long elméletünkkel, s csak jól neveltségem miatt nem írom le a véleményét.:)
De engem nem érdekel a piac. Long és kész. :))))
These are exciting times. We seem to be entering our second big payoff period. The decline of 2007-2009 was very profitable for well positioned bears, but the 2011-2016 period should prove to be an even bigger boon. To get an opportunity like this is exceedingly fortunate. It happens to only one generation in ten."
Részemről 3 shortot (rész pozik) bukóban zártam és rányitottam egy kis longot.
A felállás most 6,5 long és 5 short, úgyhogy értékelném, ha belehúzna a kicsike és lenyomná ma azt az 1.45XX et. És ott is maradna.:) link
Sok szempontból megjártam a hadak útját.
A tapasztalataim...nem véletlen, hogy ma már pillanatok alatt húzom a falakat, engedem a sorompókat és aknázok végig mindent, ami hozzám vezet.
Rosszak vagy jók...ezek tettek azzá ami ma vagyok.:)
És hiszem, hogy ezért tudok olyan sok apró dolgot értékelni, ami felett az emberek elsiklanak.
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba