Volt honnan emelkedni. Ebbe a részvénybe sokan beragadtak, 50 dollárról esett be 3 alá. Arról szólnak a hírek, hogy sok előrendelésük van és a menedzsment is optimista és a nagyobb szállítmányozók már néhány járművet szolgálatba is állítottak. Magas olajárak mellett ennek a technológiának van inkább realitása szerintem, mint a full elektromos hajtásnak. Ha igaz, amit a technológiáról írnak, jó befektetés lesz ez a papír.
SPY daytrade ugy tunik, elindult wave(v) a 4168 fole. http://keptarhely.eu/view.php?file=20220602v01x2uetc.jpeg . AZ a nagy 64k$-os kerdes mostantol, hogy mi lesz wave(v) utan? Egyelore kello ovatossaggal varjuk ki annak a korrekcionak az elso 1-2 napjat, hogy sejteni lehessen.
En is gondoltam ra, de inkabb varok kicsit. Meglatjuk teljesul e. LAC: tegnap a goldman “okossaga” remek beszallo volt. Kar volt beszarni az esestol, sajnos en sem vettem.
Én már visszavettem egy kis pakkot 57.5ön. Az átlagom még mindig 49. De ezután már csak 50 alatt veszek. Nagyon speka részvény, egészen addig, amig mondjuk szeptemberbn még mindig 100 fölött az olaj és a jelentésre várunk.
CPE: 54-re beálltam azzal az adaggal, amit a minap 62 dolláron eladtam. Meglátjuk sikerül-e. (szerintem nem, de drágábban egyelőre nem kell). XPEV: tegnap speka vétel 22,64-en. 26,70-ig várom 1 héten belül. JKS, CSIQ: kár hogy nem vettem vele jobban.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.