BEKE a bevételek 20 százalékkal csökkentek az előző negyedévhez képest. Viszont a LAC-ot jó lenne megállapítani, hogy mi várható tőle, mint beszálló ár.
Köszi, ez egy jó oldalnak tűnik. A következőkből 87 jött ki: (15.000*10+83902)/2687=87 (remélem, hogy jó helyen jártam ). Megértem, ha nem válaszolsz, de mi az az értékesítési model?
A First Majestic Silver ( NYSE:AG ) március 10-én, csütörtökön a piacnyitás előtt közzétette negyedéves eredményeit. A vállalat részvényenkénti nyeresége (EPS) 0,02 dollár volt az előző negyedévben, ami 0,05 dollárral hiányzik a Thomson Reuters 0,07 dolláros EPS-re vonatkozó konszenzusos becsléséből. A társaság bevétele 204,90 millió dollár volt a negyedévben, szemben a konszenzusos 263,74 millió dolláros becsléssel. Az előző év azonos negyedévében a társaság részvényenként 0,11 dolláros nyereséget ért el. A társaság negyedéves bevétele 75,0%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
Én azt nem ertem, hogy oké hogy Usa nem akar xpevet meg kína meg minden, de én mint európai ugyanúgy vehetem az nyse -n az xpevet. Európa is elektromos "kínai ellenes"?
A kínai internetes részvények, mint például a JD.com (NASDAQ: JD ) , az Alibaba (NYSE: BABA ) és a Baidu (NASDAQ: BIDU ) csütörtökön mínuszba süllyedtek, mivel az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet öt kínai vállalatot jelölt meg az Egyesült Államok számviteli előírásainak be nem tartása miatt.
A SEC szerint a YumChina Holdings (NYSE: YUMC ) , a BeiGene (NASDAQ: BGNE ) , a Zai Lab (NASDAQ: ZLAB ) , az ACM Research (NASDAQ: ACMR ) és a Hutchmed (NASDAQ: HCM ) céget idézték fel azért, mert nem csatlakoztak a holdinghoz. A társaságok elszámoltathatóságáról szóló törvény [HFCAA]. Ez a törvény felhatalmazza a SEC-t, hogy törölje a cégeket a tőzsdéről, és megtiltja a társaság részvényeinek kereskedelmét, ha a vállalat három éven keresztül nem teszi lehetővé az amerikai szabályozók számára, hogy felülvizsgálják vállalati auditjaikat.
Ez az első alkalom, hogy a SEC figyelmezteti a vállalatokat, hogy részvényeiket kivezetik a 2020 végén hatályba lépett törvény megsértése miatt. A SEC március 29-ig adott az öt vállalatnak, hogy benyújtsák a Bizottság vádjait vitató bizonyítékokat.
A SEC lépéseire a reakció gyors volt, és negatív volt a Wall Streeten. A délutáni kereskedés során a YumChina ( YUMC ) részvényei 15%-ot, a BeiGene ( BGNE ) 12%-ot, a ZLab ( ZLAB ) több mint 17%-ot, az ACM ( ACMR ) 25%-ot, a Hutchmed ( HCM ) pedig viszonylag enyhén esett. 8%.
A SEC lépése visszhangot váltott ki a kínai internetes cégeknél, mivel még az ügynökség által nem említetteket is megtépázták a befektetők.
Az Alibaba ( BABA ) 9%-ot esett, a Baidu ( BIDU ) 6,6%-ot, a Weibo (NASDAQ: WB ) 6%-ot, a DiDi Global részvényei több mint 10%-ot, a Tencent Holdings ( OTCPK:TCEHY ) 6%-ot esett, és a A KraneShares CSI China Internet ETF (NYSEARCA: KWEB ) több mint 9%-kal esett vissza.
Még az internetes e-kereskedelmi kiskereskedő, a JD.com ( JD ), amely szilárd negyedéves eredményekről számolt be, nem volt immunis a kínai részvények eladásával szemben, mivel részvényei korán estek, és csaknem 18%-os mínuszban maradtak csütörtök délután .
ez jó, niot én is dobtam tegnap, de ma visszavettem. Most már a jelentésig tartom, hátha lesz vmi pr anyag is, ami kicsit emelkedésre készteti ezeket a kínai vackokat. :) mindenesetre hosszú távon kínai papírt nem fogok tartani. Kérdés az, hogy EV témában a giga lufi teslán kívül milyen amcsi papírt lehet venni hosszú távra? :/
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.