Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Tehát a gyógyulás az lett volna, ha a jegybankok és az egyes kormányok hagyták volna, hogy 2008-2009-ben a gazdaságban minden apró darabokra szétessen és akkor mint egy Hollywoodi filmben a romokon felépülhetett volna a szebb jövő. Hogy időközben a földön él több mint 7 milliárd ember és abból garantáltan éhen halt volna a szokásosnál százmilliókkal több, az nem számitott volna, hulljon a férgese! Hány évig akarod még hirdetni ezt a beteg filozófiát?
a fundamentumok a 2008 előtti és a 2008 utáni monetáris politikai hibák miatt vannak romokban hatalmas hiba volt a 2008-ban megindult gyógyulás útjába állni...
Nem kell úgy türelmetlenkedni. Az emelkedő hozamkörnyezet már szép csöndben elkezdte rágni a fundamentumokat. Jön az a válság amikor jönnie kell...
Törölt felhasználó2018. 11. 06. 16:49
Kíváncsi leszek, hogy a nagy zuhanásban, hogyan fognak működni a kriptók. Számomra az is furcsa, hogy míg trump folyamatosan szankciókat vezet be, teljesen hidegen hagyja, hogy a kriptókkal gond nélkül kerülhetik meg a szabályokat. Azt nem tudom, hol lehet utánanézni, hogy mennyit költenek el belőlük naponta legális üzletben, de több mint valószínü, a forgalom nagyobbik részét az alvilág és a feketegazdaság teszi ki.
Törölt felhasználó2018. 11. 06. 16:48
Kíváncsi leszek, hogy a nagy zuhanásban, hogyan fognak működni a kriptók. Számomra az is furcsa, hogy míg trump folyamatosan szankciókat vezet be, teljesen hidegen hagyja, hogy a kriptókkal gond nélkül kerülhetik meg a szabályokat. Azt nem tudom, hol lehet utánanézni, hogy mennyit költenek el belőlük naponta legális üzletben, de több mint valószínü, a forgalom nagyobbik részét az alvilág és a feketegazdaság teszi ki.
Hát igen, ez folyik már 3-5 éve. Kellemetlen dolog lehet folyamatosan megmagyarázni, hogy miért nem jön ez a fránya válság. Ennél csak egy kellemetlenebb lehet ugyanezen idő alatt a tőzsdén a trend ellen fogadni. El tudom képzelni a végeredményt. De hát ennek is meg van az előnye. Pénz hiányában nincs tőzsdézés, több idő marad a fórumon beirni. Ja igen még mielőtt elfelejtem. van egy rendkivül ritka amatőr spekuláns fajta. Ez - miközben nagyrészt shortol - bebeszélte magának, hogy a nyersanyagok ára válság közben is töretlenül megy majd felfelé. Mintha nem az lenne az első, hogy a termelés csökkenések következtében túlkinálat állna elő nyersanyagokból is. Amelyek kitermelése a legkevésbé rugalmas (azaz nehéz növelni, de egy bizonyos szint alá sem lehet csökkenteni. Ma pld az urán ára készteti a bányászokat önköltségi ár alatt eladni, mert bezárni, fenntartani és ujra inditani még többe kerülne.) Az már személyes pech, hogy a világggazdaság dübörög és ennek ellenére a legtöbb nyersanyagelőállitó eladási nehézségekkel küszködik. (Nem mindenhol működik az OPEC-Orosz tengely, amely kihozta az olajárat a 26 dolláros minimumról.)
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.