Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst.-Long zárási jelzéseket adott ez a görbe is, bár az emelkedő trend még nem tört, de a csökkenés jellege esélyessé teheti a további lejtmenetre. Az emelkedő trend a 36,8 alá zárással sérülhetne. Egy alacsonyabb csúcs utáni trendtörés tovább erősíthetné a korrekció eljövetelét. Első erősebb támasz a 34,38-as szintnél található. Ellenállások: 39,06; 40,63. Támaszok: 35,9; 34,38; 32,81; 31,25.
pattan...zászló alakul egyelőre, vigyázni még! Szakad akkor megint 161.8 környéke, ott a kövi madár. Ha nagyobb emelkedés lesz, akkor jöhet még egy jobb váll is, rossz esetben! hmm passz! inkább napos charton tovább... https://ibb.co/yBfvbbXd
Jó kis nap volt ez a főnöknek. Oda b@szott Indiának egyet, most meg a rezet is padlóra küldte. Egy koktélt biztosan megérdemel, amit épp kéjesen szürcsölget. (remélem nem hármat)
Sajnos hétfőn eladtam a shortot 38,3-nál. Lett volna benne még bőven… Mondjuk így sem panaszkodom, 83%-ot sikerült vele fogni. Nagyon nehéz az ezüstöt shortolni, mert mindig tovább megy mint gondolom és általában váratlanul esik hirtelen nagyot, amikor már nem gondolná az ember. :))) Tavaly megfizettem a tanulópénzt, ma már csak extrém magasságokban nyúlok bele shorttal. Egészen jól működik mostanában. ;)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)