Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
14.15-ös mezőgazdasági foglaloztatási adat kevesebb, mint a várt. Ez erősítheti az arany árfolyamát, és valószínűbbé teszi a kamatvágást. - Nedden scool
Közben kicsit megnéztem, 2011 volt. Tőzsdei esés után pár év oldalazás volt. És jelentősen gyengült a forint. Már emlékszem, bevert OTP-t meguntam a végére...
Ja és hadd sírjak ... ma betettem eladásra az MTEL certit mert mondom csak fizetek az erstének a hitelért ... erre ma kitört a világbéke ... :-) eddig 5% meg nem keresett lové... :-(
Van egy olyan érzésem hogy senki nem tudja. Ennyi ETF és alap nem volt még soha. És vannak olyan policyk ahol a bóvli-t el kell adni ha úgy gondolja a kezelő hogy ez csak átmeneti akkor is. Nem tarthat bóvlit ... persze az se tudjuk mennyi olyan alapkezelő van aki pont erre vár hogy megvehesse. Lásd Zsiday a görög bankokkal ... mert arra számított hogy az oda lapátolt rengeteg EUR meghozza gyümölcsét ... és az utóbbi időben ebből élt ... él. Szóval ha vannak akik bíznak még bennünk akkor nem esünk nagyot, ha nincs akkor nullázunk. AZ olajjal meg ugye tárolási díj miatt még mínuszba is lehet menni lásd. OTP Supra - Szalma Csaba páros covid idején.
Úgy gondoljátok, hogy a leminősítés, leminősítési hullám mindössze ennyit, egy jó beszállót jelent majd? Nem tudom mit csinált a tőzsdénk, amikor bóvliba vágtak bennünket, én akkor nem tudtam ezzel foglalkozni.
Én sem akarom eladni a Ricsiket mert nem lehet visszavenni . Nem hinném hogy KO-ig tolnák le. A másik tl-ből viszont szerintem én is bevásárolnék a maradék penzemmel
ha pénteken leminősítés jön, akkor jöhet a nagy tavaszig tartó emelkedés előtti utolsó nagy bevásárlás OTI/RICSI/MOL - az a baj, hogy minimális a félretett pénzem - certiket nem adok el, mert nem lehet visszavenni - APP/AKKO-t tuti nem adok el, mert azt sem lehet visszavenni
Ritkán és messziről figyelem, de nálam a harmadiknál jár, amit ~420-ra 161.8% tettem! sacc/kb. 414 felett, már bárhol jó lehet, mert az egyesnél jóval hosszabb. Ettől még nálad lehet az 5. szakasz a rövidebb idősíkon, ha beleillik a nagy szerkezetbe! Annyira nem figyelem ezeket a szerkezeteket, mert állandóan képbe kell lenni és nem csak egy chartot figyelünk! Az én 3. szakaszom simán lehet a te 5. szakaszod is!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)