Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mezen agyaltam én is h nem maradok benne semmiben, mert holnap lesz még ezüst de bét nem. 5 előtt zárok mindent. De most eladtam a shortot én is, ha kicsit feljebb megy, veszek még, de 5 előtt zárok. Holnap meg xm-en tudok még vele kereskedni.
valóban, most hogy jobban nézem, ha nem áll meg akkor 32.6-ig lemehet akár egyhuzamban is nekem ez itt a vételi zóna lenne viszont holnap nem tudunk csinálni semmit ezért nehéz a döntés nekem is hogy mi legyen
Gázról a véleményem: https://www.gototrading.hu/chart/gaz_20241031.png Az utolsó védvonalnál van. Most próbálkozik vele 4. alkalommal, hogy átvigye. A csökkenő trendcsatornát próbálja kioldalazni, de nagyon nincs benne erő felfelé. Az impulzív esést csak 38.2-ig tudta ledolgozni, ez kevés ahhoz, hogy visszaemelkedést várjak. Mi okozta az esést? Egyrészt az olaj, másrészt pedig, hogy jött egy olyan időjárás előrejelzés, hogy legalább november közepéig enyhe idő lesz, nem ez volt bekalkulálva és így a tározók most 5%-al túl vannak töltve ahhoz képest, amennyi ebben az időszakban szokott lenni. Nem várható kereslet növekedés a gázra egy darabig, így nem sok ok van az emelkedésre. Inkább a támasz leszakadása várható és talán egy napos dupla alj. Nem fogadnék rá, hogy a TL94 túl fogja élni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)