Pont erre gondoltam én is, hivatalosan ma kezdődik a kampány, el is öntötték az orbánisták a netet. Nekik a lényeg uralni a jelent, nekünk normális országot teremteni. Látszik, hogy van vesztenivalójuk, minden eszközt bevetnek. Témához szólva: a 700 valahány ezer új munkahelyből mennyi a közmunkás-rabszolga? Közben mennyi szünt meg? Ezt az egész beszédet tudjuk be kampánybeszédnek, amit ugye nem kell komolyan venni :)))
A sikerhez már csak az kell, hogy az EU vezetőinek több mint fele a légmentes védelem mellé álljon, jelentsen ez bármit is. A beszéd egyébként szokás szerint nagyon jó volt - ebben Orbán verhetetlen -, de szokás szerint alig tartalmazott konkrétumot.
A MAGYAR ember ilyen. Kiáll és mellveregetve hírdeti az igazát. Aztán ezt nem nagyon szeretik, főleg úgy, hogy már nem nagyhatalom vagyunk. Tízmilliós ország csak valami nagyhatalom árnyékában tud létezni. Mikor nagyhatalom voltunk, azt sem szerették, így jó lehetőséget kaptak trianonban (később párizsi szerződésben) a büntetésre. Olyant koppintottak a fejünkre, hogy soha nem heverjük ki. Talán az nem véletlen, hogy az akkori megegyezések nagy része visszaállt és minket érint még mindig leghátrányosabban. A MAGYAR virtus miatt bűnhődtünk, ami bűnhődést a Himnuszunk is megörökít.
"A miniszterelnök beszédében sok időt szentelt a bevándorlási kérdésnek. A kormányfő hivatkozott a Stop Soros törvénycsomagra, kifejtve: a migrációval és migránsokkal való foglalatosságot nemzetbiztonsági engedélyhez kötik, a migránsbarát nem-kormányzati szervezeteknek szánt külföldi támogatás egy részét átirányítják a határvédelemre, teljes pénzügyi átvilágítást rendelnek el, s akik nem hagynak fel a veszélyes terveikkel, azokat egyszerűen kitiltják, "legyenek bármilyen hatalmasok, vagy gazdagok". Hozzátette, hogy hétfőn átadja az Európai Tanács soros elnökének azt az európai törvényjavaslatot, amely megoldhatja az európai határok légmentes védelmét." Fentiek szerint nagyon is jól állunk!! Itt az van egyértelműen megfogalmazva, hogy hétfőn fogja végleg és visszavonhatatlanul, azaz totálisan megnyerni a miniszterelnök úr a csatát. Már ha ezek a puhap.csű eus tanácsnokok elfogadják, amit megpróbál beadni nekik. Ne csak írj, olvassál is, teeee...! ( Wazz, te tényleg nem érted a tréfát? )
A migránscsatában mit is nyertek meg? Én tudok kettőt is: . - hogy a leghangosabban és legdrágábban fújoltak ellene; . - meg, hogy a leghazugabb módon mindezek ellenére mégiscsak befogadtak egy városnyi migránst. . Mindkettőben világrekorderek.
Szerintem ezt egészében kell nézni. Van mondjuk 100 ember, aki 0-24-ben őket nyomja, az már komoly hatás a neten, gondold csak végig. Itt (+más gazdasági fórumok) 3 ember 10 nickkel, Index, stb. Nem is kell 100 ember, egy 30-40 fős csapattal is igen komolyan jelen lehet lenni, ami nem olyan sok pénz és bizonyosan van valamiféle hatása.
nem tudom, mennyire lehet hatékony ez. a facebookon el tudom képzelni, hogy a háziasszonyokat lehet azzal befolyásolni, hogy nézzétek, hát mennyien szeressék eztet a viktorot, na de itt mit remélnek?
Nyilván az összes sokszor kidobott, meg eleve sok nickű Fidesz droid azonnal nyomkodni kezdett mindegyik nickjével (tuti, hogy még újakat is gyártottak gyorsan). Totoro meg lehet, hogy nem véletlenül a Fideszeseket adta meg a plusz iránynak: ha már dolgozik a propaganda gépezet, legalább javítsanak az átlagán:)
kijöhetett valami cap izé arra, hogy itt aktívabbnak kell lenni. a szavazós topicban is szépen felhozták majdnem egálba a szavazatokat, meg itt is megy a nyomkodás úgy látom.
2010ben az osszes ertek minusz volt ezek kozul az hogy ezek most mind a pozitiv tartomanyban vannak, oriasi eredmenynek szamitanak a megsemmisulesbol jon vissza az orszag a letezesbe
Évet értékelt Orbán Viktor
.
Huszadik alkalommal tartott ma évértékelő beszédet Orbán Viktor miniszterelnök.“
.
https://m.portfolio.hu/gazdasag/evet-ertekelt-orban-viktor.277005.html