Nekem az a problemam,hogy valaki szepen kiszorja a pakkjat az elore megbeszeltek alapjan.Itt mutyira gondolok.Sot azt is tudhatjak,hogy meddig verik be.Ez minden csak nem okes.Kozgyuli elott miert szortak volna ki a kis buffencsek?Vartunk valami pozitiv infot.Mikozben a hatterben jol informalt valaki szepen adogatja eleg fereg modon a piacra ontve a pakkjat.Ez geci munka.Mindezt ugy irom,hogy eszem agaban sincs kiszallni a nagy sztori megvalosulasa elott.Inkabb az zavar,hogy jatszadoznak velunk mint macsek az egerrel.Mikozben lehet magyarazni a 3000 kisbufit mint ertek a semmiben.A kisbufik le vannak tojva magasrol.
"Én 56 Ft-nál vettem, 189-nél eladtam. 90nél újra vissza és 177-nél eladtam. Szerintem teljesen kiszámítható volt eddig minden." Ha annyira kiszámítható volt minden, akkor miért szálltál be 150 en? Nem jól számoltál? Eddig mindig aljon szálltál be plafonon ki! Amit kérdezel azt sem!!
Akkor mennyiért adsz tanácsot? De garanciával! Anno kb 8-9 eve volt egy srac a richterben programmal 3 kulonbozo indikátor futott, azok alapjan adta vette, azt egyxer csak nem működött neki! Lecci ne nezd a spekakat madárnak 😀😊 Ide mindenki azt ir amit akar!
Nagy öntések után általában egy nagy visszapattanás is elő szokott fordulni kritikus szinteken, lás legutóbb febr.19, márc. 19, mindenféle hír nélkül ha jól emlékszem. Szóval óvatosan a spekázással.
Lehet. Mindenesetre az, hogy beáll egy vevő nagy darabszámmal és megkapja, az két dolog lehet. Vagy részvények átjátszása, vagy eladni bármi áron.... Itt most mindkettő lehet. És azt majd csak utólag tudjuk meg, hogy melyik volt! (Ha az első, akkor szerencsénk van és egy kézbe kerülnek a papírok. Ha utóbbi, akkor az egyik nagy tulaj bármi áron eladja.... Mert a részvények felvásárlása 2017. szeptemberében kezdődött, 20 Ft-on. Akkor vásárolták ki a hitelezőket részvényért cserébe. A nagy speka akkor szállt be. Neki bárhol megéri kiszállni.) Szóval a következő napokban vagy van hír... vagy mondj egy okot, hogy mi állítja meg az esést. u.i.: Én is benne ülök 150 óta újra. Szóval én is nagy bukóban vagyok
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A