Viszont a vak is latja,hogy napok ota iranyitva van az egesz.Addig milyen szepen elvoltunk 100ft felett kisse.Azota meg meg veletlenul se tamadjuk azt a szintet.Ide van megbeszelve a talalka.
Szerintem a kötvény kamatai alatti összeget negatív ként kéne szerepeltettni ahogy a szerepel is az a 10. oldalon az Átfogó eredménykimutatás címszó alatt. A 35. oldalon szvsz nem tették zárójelbe az összeget. Az szerintem leírt tartozás. A kötelezettségek: Park felé fentálló 9.529 eFt Munkaváll felé: 342 eFt Szállítók: 32.411 eFt, de szerintem ebből van amit kifizettek csak már 2019-ben. Amit szerintem nem fizettek ki idén se (tehát lehet, hogy részvény lesz belőle): 24.000 eFt nem lett kifizetve a New from Mediának. Az anyagjellegűek közzött van ügyvédi díj 5.907 eFt. Mivel tudjuk ki az ügyvéd lehet, hogy ez sem lett kifizetve. A bankköltséget és a tőzsdeidíjat vszinű ki kellett fizetni, meg a vagyonfelügyelő díját is, ezek futották a Park hitelketéből. És a könyvizsgálót is kifiizethették, gondolom ők se kapnak részvényt. Mindet összevetve szerintem tavalyról kb 40-45 mFt lett "részvényvesítve" a többi idei költség amit mi még nem látunk. Egyébként - nem bánva a könyvvizsgálókat - , de ismerve precizításukat, azért a könyvvizsgáló jelentésben sikerült elírni a cégjegyzékszámot :)
Kollega, tisztellek, becsüllek, de hanyadjára mondod is ezt eredménytelenül? Tudod mi lesz holnap? Kb semmi. És arra jó ha nem esünk tovább, a jelenlegi helyzetet látva :)
leverte 92 ft-ra majd hirtelen eltunt a nagy elado pakk.En jelentem az MNB-nel.Kezdem mar unni a jatszadozast.Lazan piacbefolyasolas.Utanna meg 94,8 lett.Most meg megpakolta a 92-t.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A