Azt átadja az új tulajnak. Ezt meg majd cégestől lockuppal. Szerintem. Így megágyaznak a lényegnek. A fundát magas árfolyamon hozzák kevés papírral. Minden klappol és rímel. Re Opus apport 611Ft.
Az is érdekes, hogy az egyik új tag, ha jól olvastam most is szakértő az OTT1.-nél. Hát ennek sem nagyon örülök, mert láttuk, mit műveltek ott és hogyan lett teljes bizalomvesztés belőle. Azóta sem tud lábra kapni az OTT1. Wallisról már nem is beszélve. Nem szeretném ezt a fajta "szakértelmet" itt is megtapasztalni.
Így már 25 milliárdos az üres cég piaci kapitalizációja. Ultra magas, ez nem tartható. A park tenisz 20 millió darabja hónap végén kikerül az éves távlatban tartott befektetési besorolásból, ha kap helyette újat 0.78-ért, akkor simán öntheti. Ne legyen igazam, de én most tartok egy 50-60% eséstől.
Ám sem Papp, sem Sagyibó karrierje nem feneklett meg a „piaci kudarcok” után: kormányzati pozícióban helyezkedek el. Papp 2016 őszén a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) üzletfejlesztési elnökhelyettese lett, ami visszalépés a szingapúri Microsoft-szék után, de csak fél évig volt itt. Azóta Thriveo nevű cégének élén startupok útját egyengeti, bár Lázár János egy tavaszi kormányinfón elárulta, hogy a kormánynak is segített a közigazgatás-fejlesztési program végrehajtásában. Sagyibó 2017 őszén ugyanennek a programnak a felügyelője lett miniszteri
Ez mind szép és jó, de azt hiszem, ez azt is jelenti, hogy 28.-án csak ezekről lesz szavazás és nem fogjuk még mindig megtudni a lényeget. Nevezetesen, hogy ki lesz a "gazdánk" Vagyis nekem ez azt mutatja, hogy jelentős emelkedésre nem kell még egy darabig számítani az árfolyamban. Ennek nagyon nem örülök.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A