Látva a TV2 körüli kavarást, lehet úgy jártunk volna jól, ha AV vonal végigfut, és Vajna úrért a kaszás később jön., lett volna kapkodás az est papírokért, hogy kié legyen a vajna birodalom. Egymás elől kapkodták volna a részvényeket a rivális neresek. :)
Én is így gondolom, idehozta a befektetőt eljutott vele egy szintig és átadta profi kezekbe a befejezést! Megfogadtam, hogy nem fogok, de holnap picit beleveszek, hátha valaki befektető hiányában adja!
Értem. De ha kimaradt az nem szabályos, és az mnb új vezetője lehet ennek nem fog örülni. Megint a sunnyogás, ennyit a tiszta lapról, meg a transzparens müködésről.
Jelenleg ami van az 258 milla rv és további igéretek, valamint Papp megjelenése. Ha valaki szerint Papp renoméja és a hozzá kapcsolható várakozások érnek 16Mrd-ot jelenleg, akkor holnap nem fogunk zuhanni. Ha mégsem, akkor 102/258-val szorozzátok meg a ami 100-as zárót és kb ez várható a következő napok kimeneteleként, hacsak, mégegyszer mondom, Papp nem bizonyul nagyon gyorsan valami komoly NER-es kapocsnak. Egyelőre ez a pillanatnyi véleményem, de még próbálok magamhoz térni és gondolkodni. Őszintén szólva nem erre számítottam. Ikyen sok részvényt viszont értelmetlen lenne mindössze 120 milláért kinyomtatni őgy, hogy nincs komoly terv a háttérben. Lehet, hogy Zsoltee-nak lesz igaza hosszabb távon, de én aggódom a rövidtáv miatt nagyon.
Nem kell egyből 500 Ft nem is lehet Őszre joval feljebb várnám mint 189!! En szeretnem , ha akik vajna ba utan belevettek velunk regebbiekkel egyetemben jol járjanak!!! Hibázni az fog aki erre a közleményre bedobja ( bar szíve joga )
Persze az is lehet, hogy csak ugyanoda másolták, ahol az előző volt, és ezért lett a neve "Határozati javaslatok (1).pdf" - sőt, ez életszerűbb, szerintem így lehet. :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A