Ez fogja meghozni a kedvünk 😊 Sztem mint az élet mas területen a történelem ismétli önmagát Anno volt 640 Ft Ill tobb milliárdos tokeemeles Pl microbroker ceg sokszor irt a papírol
Fogalmam nincs. Viszont közel vagyunk hozzá úgy érzem. Az észrevételemet arra írtam, hogy az egész fórum hozzáállása a papírhoz pozitívabb lett. A lufi sem lufi már, inkább gumiszoba.
Azt vettem észre, hogy most már simeone kollégán kívül senkiben nem merül fel az a kérdés, hogy lesz-e befektető. Már csak olyan kérdéseket/ötleteket olvasunk itt, hogy ki lesz az új tulaj. Ez tetszik!
A forgalmat nem tartanám túl erősnek. Bár a kezdet jó volt de nekem az a 60-70 milliós forgalom tűnik megfelelőnek. Ti hogy vagytok ezzel? Vaculak úr! A likviditásra mennyire van szükségünk? Igy az esetleges új tulaj bejelentéséhez? Új tevékenységi körhöz? Van jelentősége egyáltalán? Köszi
Kérdésem erre vonatkozólag valaki meg tudná válaszolni? Ha a globtermben maradtmondjuk 5%-ot nem meghaladó pakk Neumann Péternél és a Park nem lépte át a 15%-os határt? Ezesetben nekik van jelentési kötelezettségük vagy nincs? A Parknak minden eladott részvény után jelentenie kell, vagy elég ha 15-20-25%-os küszöböt lép át? A kérdésem nem arra vonatkozik, hogy a Park mit ígér tavaly júniusban! Köszi!
''A vagyonkezelő zrt. a megvásárolt követelésekre, mint hosszú távú befektetésre tekint. Ennek megfelelően a követelésekből keletkeztetett részvényeket adójogi értelemben ''bejelentett részesedésként'' fogja kezelni, így a részvények keletkeztetésétől számított egy éven belül nem adja el azokat.'' 1 kerdes a ketelkedoknek? Amennyiben kavaras a story, Balazs Csaba kinek es hogzan tudna eladni kesobb ezeket?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A