Az azért nagyon függ majd attól, hogy mennyire fognak kihígítani ha a megfelelő fundát be is hozzák. Én mindíg úgy szoktam becsülni, hogy mivel nem titkolt cél a prémium kategória elérése, ezért min. 25% közkéz kell nekik. Jelen esetben 75% a közkéz (amiről azt gondoljuk legalábbis), tehát a legrosszabb esetben kb. 300 milla új rv jöhet, hogy a 25% minimum meglegyen. 400 milla rv-vel számolva azért az 500-as forgatókönyv az 200 mrd nagyságrendű fundát feltételezne könyv szerinti értéken. De ha 3-as p/bv-n számolunk akkor is vagy 70mrd-t, viszont utóbbi elég túlzás szerintem egyelőre, nézd meg az Opust is kissebb mint 1-es p/bv-n mozog jelenleg pedig van ott profit meg bővülés bőven. A 300-as árfolyamhoz elég lenne kb. 60 mrd-os funda is úgy kb. 1.5-es p/bv-t becsülve ami konzervatívan reális is lehet szerintem. Nyilván ez nagyon függ attól, hogy 51% és 75% között mennyi többséget akarnak maguknak, ezáltal csökkenhet a hígítás mértéke ami jó az árfolyamnak, valamint, hogy tényleg mekkora fundát tolnak be és az mennyi valódi profitot termel majd, amit meg is szándékoznak esetleg osztani velünk a jövőben. Túl sok a kérdés, és a válaszokra egyelőre csak várunk.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A