igen ugy tünik,mégis moszág ,utolso helyeken kullog sok mindenben nézzen utána ,ez egy szép állvilág ,és mi van mögötte az a valoság.az meg igencsak csunya,mocskos,
Mindefy hol lakik Vki lattam en mar 200 milliót vakolatlan házban v egy jol álló pék haver panel földszint 3 lakás egybenyitva! Lényeg maga az ember es a megnyilvánulásai másokhoz valo hozzáállása!
Mit rakjak ki? Linkelgessem magának a bróker felületemről, hogy honnan van papírom? Maga annyit nem ér, de miért is tenném? Van papírom 80ról, van papírom felette is. Ha lehet kérni, ne szennyezze tovább ezt a fórumot, ahol a tulajdonosok beszélgetnének. Köszönön mindenki nevében.
Ebbe en mar nem megyek bele!! A média is azt ir amit akar legtöbbje nagy valótlan stb De most sokkal tobb csalad ceg kisember baratibb intézkedés van mint eddig bármikor
Nem panelban lakom... ebből találja ki mennyi pénzem van. Minden amit írtam tények, amiket maga vallott be: nincs papírja. infója volt vajnától. és hazudott arról hogy neresekkel nem üzletel. (lehet itt a szavakon lovagolni hogy nem üzletel, kizsákmányol, de maga nem épp a magyar nyelv legmagasabb művelője, így ebbe az utcába nem javaslom, hogy bemenjünk ;) )
Jujj de keménynek tetszik lenni! :DDDD A helyzet a következő: nem én pofázok papír nélkül egy fórumba ahol semmi helyem nem lenne. Én itt tulajdonos vagyok, a napraforgó meg vádaskodjon ahogy akar, leszarom. 3 miatyánkot azért mondjon el a lelki üdvéért, mert a jó isten nem szereti a hazug papokat ;)
En örülnek a Ner nek akkor sokkal tobbxor lehet mint vmi "sima"ceg gel Ilyen a tozsde barátja gyurcsi feco alatt is nyomtam maga meg az baratom ideje alatt
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A