Igen azt hiszem én is így vagyok ezzel. Azok a részvényesek, akik bíznak a jövöben tényleg az a fontos mi lesz és nem az ami most van. Én az öreg halála után abban bíztam főleg mikor újból emelkedni keztünk, hogy elindulnak jobbnál jobb piaci pletykák és begyorsul az emelkedés, majd kilép a függöny mögül a nagy Ő és irány az űr. Ehelyett csorgunk és minden bizonytalan. Vagyis csak annak látszik. Mert szerintem BCS mindennel tisztában van a jövőt illetően. 1 forintról 185-ig emelkedtünk. Mindez azért mert egy szép reggelen BCS úgy döntött, na mostantól befektetőt keresek. Ugyanmár!!!! Ezt az óvodában megeszik, de a tőzsdén kemény forintok vannak. Itt az elejétől fogva minden vaskézzel van irányítva. És hogy ki irányít??? Majd ha szét megy afüggöny kiderül. És jöhet az OVÁCIÓÓÓÓ!!!
Hát igen. Ha Andy 5%-a azt tette az árfolyammal, amit, akkor egy jó befektetővel orbitális pályára állna... Álmodozik az ember, na. 😁😁 Pár óra és meglátjuk, mit ad a piac. Örömködés vagy csorgás.
Semmi bajom ha valaki máshogy látja.A stílussal a napraforgósàggal és nem utolsó sorban a gumigerinccel van bajom. Ma már voltam én minden többek közt Balázs Csaba is😂😂 Simeone barátunknak is fogynak a kártyái,már átment személyeskedésbe.Ez számomra jót jelent. Vicc a pali.Na mindegy is,elég volt a lufiból 😜van egy szint ami alá nem süllyedek... Colop is próbálja sugallni a bizonytalanságot,eladta örüljön a nyerőnek de minek kellenek ezek a beírások??
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A