Érdekes lesz az tuti,ha átmegy 110-en akkor menni fog rést tölteni.Az össz darabszám 7%a forgott meg ma meg tegnap,igaza van S.CS-nek hogy nem kell már sokat gyűjteniük.Mondhat bárki bármit ezeket ekkora tételekben nem tudatlan kicsik vették ma.Szerintem közülünk is adtak el nagyon sokat(tisztelet a kivételnek)...
Ha változni látszik az irány, akkor a fostosok is újra visszaveszik a csomagjukat! Ebben a két napban a csordaszellem miatt esett ekkorát, de zárása a józanész kicsit visszakorrigálta a papírt. Nem vagyunk hátrébb, mint Andy érkezése előtt. A céget megmentették, tartalommal való megtöltése a cél!
Ha kapós lett volna?Több min 5 millát megvettek!Ha nem lett volna kapós,akkor beállnak alsó limit alá 1-2 Ft-al oszt csókolom.Az eladók meg álltak volna alsó limiten.
Szerintem is. A körülményekhez képest ez egy zseniális nap volt. Holnapi nap lesz viszont sorsdöntő: az esés visszatesztje után megy még lejjebb vagy indulunk rést tölteni? A legrosszabb forgatókönyv, amire számítok, max. 2% mínusz.
Ha kapós lett volna a papír akkor nem negatív tartományban lenne az előző napokhoz képest, de mindenképp figyelemre méltó hogy a nap vége felé csökkenni látszott az eladói nyomás. Hogy azért-e mert ennyit gondoltak a mai napra vagy mert olcsóbban nem szeretnék adni ez a napokban kiderül.
Lenne még dohány bizony vettem volna még.... De csak ameddig a takaró bírja! :) (egyébként az Est - egy bomba 20 éves csaj - szóval a lepedőt is megéri összegyűrni! :) )
voltak itt már ilyen napok még sem kaptunk semmit!!! de igazad legyen háthta már nem várnak tovább és dobnak valami jelentéssel és tartalommal bíró infót! Megérdemelnénk, még akkor is ha ez a tőzsde!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A