December 20.-a óta ezt mondtam , tegnap azzal összefüggésben , h nem akadály a hagyatéki tárgyalás, hiszen nem Ö a tulaj Változatlanul azt mondom , h 3 út van elöttünk : a , Vajna vonal megy tovább b , ML vagy neresek c, régi - új jeletnkezö . bármelyik jó nekünk . :-)
Találkozom Tomekkel és Loreval csütörtökön 18.00-kor, akinek van kedve, jöjjön el! Bp. 11ker, bercsényi utca 5. Ponyvaregény a hely neve. Én nem maradok sokáig, ők onnan tovább mennek. Átbeszélhetjük az eseményeket, sör formájában lelki támaszt nyújtunk magunknak.
Ezek már azok a pillanatok, amikor minden jel arra utal, hogy hamarosan indul a sztori. De, ahogy ma mondtátok, az ide tett pénzt nemlétezőnek tekintem, addig meg inkább igyuk meg a cefrét. :)
Azon gondolkodtam, hogy a tegnapi és a mai nap arra jó lehetett, hogy összességében erősebb kezű tulajhoz kerülhetett sok papír. Az erős jövőbel emelkedéshez ez hasznos, hátha nem vágják ki annyian kisebb nyerővel, hanem szépen megvárják a gyümölcs beérését. Az én szempontomból meg arra volt jó ez a két nap (a dec. 19-eivel együtt), hogy a korábbi 150 környéki átlagomat szépen lehoztam 110 környékére.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A