Nem tisztem őt védeni, csak leírtam hogy én hogy látom. Mindannyian felfokozott hangulatban vagyunk. Ő mindig abban van, mint ahogy írtam is korábbi kommentjeivel kapcsolatban. Ezért írhatta a 40-50 forintos árfolyamot. Hirtelen felindulásból. Ha annyi lenne bővíteném a pakkom, de igazából nálam az csak B terv, szeretném ha már fordulna. A menedzsment kommunikációja nekem is nyitja a bicskát a zsebemben, és néha én is azon gondolkodom, hogy az egészet kidobom a csába, és 20 forinton visszaveszem, amikor már úgy érzem, hogy a spekulációs felhajtóerő negyobb mint a csalódottság miatt eladni vágyók száma. Írhattam volna 70 forintot is meg 3 forintot is. Ettől még nem tartom magamat sem napraforgónak, csak próbálok higgadt döntéséket hozni, ebben az érzelemviharos környezetben. Megértem a ti reakciótokat is. Részemről téma lezárva. tekintet visszafordítva a papírra. Hajrá Est!
Egy utolsó gondolat: nem tartom magam azért napraforgónak, mert eladtam a papírt. Tőzsdén a szerelemből nem lehet megélni, úgy érzem racionális döntést hoztam, de ezt majd az idő eldönti. Eszem ágában nincs köpködni az Estet, sokat köszönhetek neki, abszolút hittem a sztoriban a tragikus esemény bekövetkeztéig. Ennyi.
Eladas utan nem szep dolog szarozni az adott papirt.Befosott es eladta.Olcsobban visszavenne.Pont.Innentol kezdve nincs jelentosege a szavainak.Azok velemenye erdekel akik reszvenyesek.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A