Bunkóság volna részemről, ha nem válaszolnék a kérdésre? remélem nem..., de Ha igen, akkor elnézésedet kérném, s csak annyit mondanék, hogy " sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom...."
Cölöp azt írta BCS szerint várni kell még a Mikulásra, nem lehet sürgetni. Neked is ez jött le tőle? Holnap délben ne reménykedjünk újabb infóban szerinted se?
Milyen tetszetôs dolgokat tudsz mondani. Értelek egyébként. Jól esik tényleg. Nem érzem igazi teljesítménynek amúgy. Távolabbról nézve (elfogulatlanabbul), a saját gondolati körök nem tartandók nagyra szerintem. Persze van néha egy-egy együttállás, amikor büszke lehet magára az ember. Ezt az egyes visszajelzések fokozhatják természetes módon. Tetszett a videód. Nem néztem végig. Múltkoriak is! Lehet tanulni, kikapcsolódni belôlük. Bevillant, hogy kötelezô félének is való beiktatás vitatémájaként is szolgálhatna. Te gondolataid is (fôleg azok) ott vannak....:)
Szeretnelek latni iras kozben. Idezojelben. Vagy latni a szavakat cikazva benned. Tenyleg, ez olyan csodalatos... Tegnap beszelgettem, jokat nevettem egy emberrel. Lenyugozott, a beszede, humora, kedvessege, josaga. Grafikus. Erdekes vagy.
Hírt akarunk hirtelen. Megszökött a kedvesem. Bizalmam a határon. De ha én ezt kivárom. Másét meg nem kívánom. Hörpintem a bablevest. Mert a feles lentebb ment. Jöhetne az ihlet már. Mert a köd is itten vár. Nem szégyen a párvárás. Sokaknak ez elvárás. Ez egy álom állomás. Mely hamarosan tovább áll. És akkor a fentiek. Élvezik a szép hetet. Január is szép hónap. Ha az Eszter otthon van
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A