Hali! most értem haza úgy, hogy a kedvenc kis kocsmámba lementem vacsiért 9fele, de a kandalló melege, a rápakolt fa, a bárszék valahogy ott tartott. Elvitelre kértem a kaját, az ott volt előttem, már majd éhen haltam de nem ettem. Hazahoztam. Hát idáig tartott és pár sör unicum kombó után csak hazajöttem megenni. Addig a pultnál eldumáltam mindenkivel aki arra járt. Érdekes helyzet volt. Eddig a sorban álló másik fél szoktam lenni, aki nézi a pultnál ülő alkesz tagot hogy mindenkivel elvan. Most az egyszer jó volt ezt a szerepet betölteni. Kellemes chill. Csak nézek és nem gondolok semmire. Nézem az embereket, viselkedés, reakció, miről beszél, problémák, mit iszik.. megfigyelés
Meg jobban kell probalnom senkihez sem szolni sertoen. De ha ugy van, a bunozo iteltessen. A kalapacsot eros kez usse. Gyozzon a kozos erdek. Szeretet, alazat, fegyelem, szelid ero.
Cime talan lehetne: Pinceben es fenyben. Csak azt akartam mondani, h ha egyszer a foldalatti elet ervenyet veszti, nem lesz mar ertelme visszanezni sem. Egy kulcslyuk eletet menthet, ki belenez, vilagot lat.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A