Egy tudoemboliat vagy egy malignus ritmuszavsrt nem lehet elore megjosolni. Azt nyilvan tudtak, hogy nem tul jo a keringesi szervrendszere, de attol meg elhetett volna akar evekig is. Nagyon sajnalom mert nagyformatumú, nagyon tehetséges ember volt! Nyugodjon bekeben!
Tisztelt Balázs Csaba! Kérjük a részvényesek érdekében, hogy az Est média részvény kereskedését a hétfői kereskedési naptól, közlemény kiadásáig függesztesse fel a Budapesti értéktőzsdén! Köszõnettel egy részvénytulajdonos
szerintem felesleges ráírni, úgysem azon múlik... majd meglátjuk mit csinál BCS, ha van részvénye és nem akarja elveszteni a vagyona egy részét (látja a nagybefektetőt), akkor valamit reagál, ha már kiszállt és sz@rik a kisbefektetőkre, akkor meg nem tesz semmit, hagyja a részvényt zuhanni azt hiszem ez most elég nyilvánvaló lesz az alapján hogy mit tesz vagy nem tesz
Gondolod, hogy nem a legjobb orvoosok kezelték és ők nem mondták neki, hogy komoly baj van a szívével+ a nagy cégátrendeződések, a Vgayonkezelő kft meglalpítása, az Investmets érték becslése a nyilatkozatai, hogy vissza kell adnia az embereknek az állami érdekeltségű cégek stb
Tényleg elhúzhatnál. Visszataszító amit művelsz. Nekem nincs sok papírom, de fórumtársaim érdekében abban bízom, hogy a vezetőség mindent meg fog tenni, hogy a pánik elkerülhető legyen.
Total felesleges, annyira nem lehet hülye, hogy ne tudja mi a dolga. Sztem most kb 5M rv all eladason also limiten de remelem egy db forgalom nem lesz mert felfuggesztest fognak kerni. Rovid tavon tuti eses, hosszabb tavon azon múlik, van e masik uj nagytulaj...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A