Vajna úrnak,és köreinek annyi pénze van,hogy ha akarja az árfolyam 800 1800 600,vagyis annyi lesz,oda teszi,ahova csak akarja.Sztem kurva jó helyen vagyunk.Nem is tudjuk.....
Szvsz Neki mar ezen az arfolyamon megeri itt lennie tobbsegikent. Ennel magasabb arral O is, Mi is elegedettek leszunk.. H mennyi az idealis kozkez?...
Hááat igen. Mindenben igazat adok az előttem szólóknak. Szerintem a tőzsdei hype első felvonása lezajlott 1-től 180-ig. Most már kell vmi konkrétum Andytől az 5% felett és ha megjön a hír, na akkor jöhet a hír+hype közös produkciója. És hogy ez 300-ra vagy 500-ra vagy 1000-re lesz elég azt majd meglátjuk. Egy biztos: szerintem Andy Vajna neve is cseng olyan szépen a befektetők fülében mint akár Mészáros Lőrincé. Sőt!!!
Maradjunk annyiban,h full realista.A rozsaszin kodot,meg a hulyesegbe meno almodozasokat kerulo ember. Sirnod inkabb most kellene,210-es ottinal,nem akkor,amikor 240-260 korul folyamatosan mondtam,h ott vmi nagyon nem jol van. En azota inkabb kiszalltam bukoval,tobbek kozott pont esttel az egeszet visszahozva,te meg velhetoelg benne ragadtal a tobbi sohanemdomel,vennivennivenni,es rozsaszin kodszurkaloval. 189-en viszont vevo is leszek. Kettonk kozul vajon ki lehet akkor a szomoru es ki a vidam?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A